Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Ćerku nam je oteo na vašaru, celu noć se iživljavao

rss

16.12.2016. Blic

Četnaestogodišnja M.T. iz sela Prćilovice cele noći silovana je u kući Dragana B. (27), pedofila iz Aleksinca. Devojčica je spas potražila u mračnoj noći i iskoristila trenutak čim je monstrum zaspao da pobegne "glavom bez obzira".

Ćerku nam je oteo na vašaru, celu noć se iživljavao

Kako su juče za "Blic" ispričali roditelji devojčice silovane u julu, Dragan je četrnaestogodišnjakinju upoznao na vašaru u Aleksincu, pa je na silu primorao da odu kod njega kući.

Pedofil je devojčicu držao do jutra, koja je uspela da pobegne tek kada je on zaspao.

- Naše ćerke su otišle na vašar, tamo su se upoznali. Koliko ja znam, on ima i ženu i dete i poznat je po nasilničkom panašanju. Vukao ju je, pretio i ona je morala sa njim da krene kući kod njega. Kada je druga ćerka došla kući, toliko je bila uplašena da nam nije odmah rekla šta se dogodilo, kada sam ujutru ustao i video da je nema, krenuo sam da je tražim - priča otac K. G.

Kako nezvanično saznajemo, Dragan B. je devojčicu celu noć držao u kući u Aleksincu gde ju je silovao.

Nesrećna devojčica odmah je prijavila silovanje koje se dogodilo 13. jula, a Dragan B. je u nedelju uhapšen. U naselju u kom živi niko nije bio raspoložen za razgovor. I. A.

Roditelji nerado govore o incidentu jer su i sami uplašeni šta će se dogoditi ako nasilnik bude oslobođen.

Roditelji devojčice istraumirani su zbog situacije koja je zadesila njihovu porodicu, ali zbog straha da će se nasilnik osvetiti zbog prijave, oni ipak sami neće pokretati nikakve tužbe.

Devojčica istraumirana

Roditelji devojčice kažu da je ona istraumirana.

- Trenutno je u školi i trudi se da vodi normalan život. Vodili smo je kod lekara, bilo je šta je bilo. Mi se plašimo njega i osvete, mi nećemo protiv njega pokrenuti nikakvu prijavu, onako kako zakon kaže neka bude tako. Ona je u subotu išla da ga prepozna kada su ga uhapsili, veoma je uznemirena - priča majka devojčice S. T.

Komentara: 0


# Prćilovica silovanje pedofilija
@ 

[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}