Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Bomba mu raznela ruku, iskrvario na smrt

rss

13.10.2013.

U Aleksincu od eksplozije bombe nastradao Goran LaziĆ (47) iz sela Subotinac. Iskrvario 200 metara od mesta nesreće.

Bomba mu raznela ruku, iskrvario na smrt

Prema prvim informacijama, čovek je iskrvario nasmrt nakon što mu je eksplozivna naprava raznela ruku.

Pretpostavlja se da je uzrok tragedije nepažljivo rukovanje tom napravom. Uviđaj je u toku, a više informacija biće poznato nakon njegovog završetka.

---

Pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima u nedelju ujutru je u ulici Stefana Nemanje u širem centru Aleksinca nastradao Goran Lazić (47) iz obližnjeg sela Subotinca. Pretpostavlja se da je nesrećni čovek aktivirao eksplozivnu napravu koja mu se nalazila u rukama i da je od posledica ranjavanja umro nakon nekoliko minuta. Policija je pretresla njegov dom u Subotincu, gde živi sa majkom, dok je njegova supruga u Crnoj Gori.

Nakon eksplozije koja je uznemirila žitelje ovog dela Aleksinca, Hitna pomoć i policija brzo su stigli na lice mesta. Ipak, nesrećnom Laziću nije bilo spasa jer je nasmrt iskrvario i izdahnuo 200 metara dalje od mesta eksplozije. Najverovatnije je pokušao da stigne do bolnice koja se nalazi u neposrednoj blizini.

Ni njegova majka Zora Stojanović nema objašnjenja šta je njen sin tražio sa bombom u tom delu Aleksinca.

- Ne znam šta je u pitanju, ali znam sigurno da se moj sin nije ubio - priča nesrećna žena koja ne može da se pomiri sa ovom tragedijom.

Kaže da je Goran dan pre tragedije u garaži nešto "petljao" sa eksplozivom i da je nešto "puklo". Goran je inače poznat kao autolimar, pa je majka mislila da radi nešto u vezi s tim.

- Uplašila sam se da mu se nije nešto dogodilo. Kada sam ga videla zbunjenog ali živog, odahnula sam. Bio je cele večeri nervozan i napet, ali ga ništa nisam pitala. Nisam primetila kad je otišao iz kuće jer živi u prizemlju - priseća se ona.

Njegovo telo poslato je na obdukciju, a policija je pretražila njegov dom i automobil.

Goran do Aleksinca nije stigao svojim kolima, već ga je dovezla zasada nepoznata osoba za kojom policija traga. Majka ne zna da li je sa nekim bio u sukobu.

 


# bomba automobil hitna pomoć
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima