Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Akcije hapšenja u Nišu i Aleksincu

rss

29.06.2015. Tanjug, Novosti

Policija u Nišu i Aleksincu uhapsila je u protekla dva dana tri osobe, a još tri je pronašla za kojima je bila raspisana poternica u koordiniranoj akciji na suzbijanju svih vidova kriminaliteta

Akcije hapšenja u Nišu i Aleksincu

Policija u Nišu i Aleksincu uhapsila je u protekla dva dana tri osobe, a još tri je pronašla za kojima je bila raspisana poternica u koordiniranoj akciji na suzbijanju svih vidova kriminaliteta, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Nišu.

Policija je uhapsila P.M. (33) i N.J. (30) iz Niša zbog sumnje da su u dužem vremenskom periodu pakovali i prodavali drogu, a prilikom pretresa stana N.J. policija je osumnjičene zatekla u razmeravanju i pakovanju narkotika, navode iz Policijske uprave.

Policija je tada pronašla 79 paketa heroina i 16 paketa kokaina i vagicu za precizno merenje, napominju iz policije i dodaju da je osumnjičenima određeno zadržavanje do 48 sati.

Policija je u Aleksincu uhapsila M.M.(59) iz okoline tog grada zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene trgovine i nedozvoljenog prometa akciznim proizvodima, navode iz PU.

Prilikom pretresa porodičnog domaćinstva osumnjičenog policija je u pomoćnoj zgradi pronašla i oduzela 14.429 paklica cigareta marke "česterfild" bez akciznih markica i oko četiri kulograma rezanog duvana, saopštavaju iz PU.

Iz policije dodaju da je osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati.
Policija je u protekla dva dana legitimisala 1.246 osoba, kontrolisala 272 motorna vozila i 67 ugostiteljskih objekata, dok je na području Aleksinca pretres izvršen na 15 lokacija, navode iz PU.

 


# policija pretres šverc cigarete
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima