Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Crna hronika

Crna hronika



<<<45678>>>Ukupno: 781  Displaying: 51 - 60

Među ukradenim novčanicama pronađen papir na ime žrtve

Nova 27.10.2021.

Goran Džonić iz aleksinačkog sela Moravac, koji se sumnjiči za svirepo ubistvo brata od tetke Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane i dvadesetpetogodišnje ćerke Lidije, od hapšenja se služi lažima kako bi izbegao ili bar umanjio svoju odgovornost.

Opširnije

Komentara: 0

Policija raspisala poternicu za još jednom osobom zbog ubistva porodice Đokić

Južne vesti 25.10.2021.

Policija je raspisala poternicu za još jednom osobom zbog ubistva porodice Đokić iz Aleksinca, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin gostujući na televiziji Pink.

Opširnije

Komentara: 0

Đokiće ubili Goran i njegovi sinovi Milan i Stefan Džonić

Kurir 24.10.2021.

Vi­še jav­no tu­ži­la­štvo u Ni­šu ju­če sa­slu­ša­lo va­tro­ga­sca u pen­zi­ji, kao i dvo­ji­cu nje­go­vih si­no­va, i sve tro­je ih osu­m­nji­čio za te­žak zlo­čin u Mo­ra­v­cu kod Aleksinca.

Opširnije

Komentara: 2

Džonić priznao ubistvo porodice Đokić

Politika 23.10.2021.

Osumnjičeni je na saslušanju opisao višemesečne pripreme i svaki detalj o noći kada je ubio troje ljudi. Motiv je koristoljublje i dugovanja ubice, koji je od žrtava uzeo ogromnu sumu novca. Nađen pištolj sa prigušivačem.

Opširnije

Komentara: 1

Brat osumnjičen za trostruko ubistvo porodice Đokić

Večernje novosti 22.10.2021.

Goran Džonić (52) iz Moravca, uhapšen je pod sumnjom da je ubio porodicu Đokić. On je, kako se sumnja, kobne noći svoje rođake, porodicu Đokić, Gorana, Gordanu i Lidiju, presreo na skuteru.

Opširnije

Komentara: 0

Da li je pronađena sveska dužnika ubijenog Gorana Đokića?

Blic 17.10.2021.

U potrazi za ubicama porodice Đokić iz Aleksinca, istražitelji ništa ne prepuštaju slučaju, a prema nezvaničnim saznanjima, navodno je pronađena sveska dužnika likvidiranog vlasnika menjačnice Đokića (57), kao i spisak od preko 15 dužnika, koji su Đokiću navodno dugovali čak 300.000 evra.

Opširnije

Komentara: 1

Na desetine policajaca u punoj opremi pretražuje teren gde je ubijena porodica Đokić

Blic 16.10.2021.

U skupu istrage ubistva porodice Đokić policija policija češlja teren u Moravcu, ali i okolnim selima. Tri policijska džipa i kombi snimljeni su danas na ulazu u selo Nozrina koje se nalazi između Moravca i Tešice.

Opširnije

Komentara: 0

Advokat Toma Fila analizira ubistvo porodice Đokić

Blic 11.10.2021.

Slučaj ubistva tročlane porodice Đokić - Gorana, Gordane i Lidije zaintrigirao je i našeg najpoznatog advokata Tomu Filu. Iza sebe ima šest decenija dugu karijeru i posle svega što je radio tvrdi da ukoliko ubicu ne nađu u prva dva tri dana u 99 odsto slučaj to sve teže ide.

Opširnije

Komentara: 0

Poznat identitet ubica Đokića

Blic 06.10.2021.

Identitet ubica vlasnika menjačnice iz Aleksinca Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25) poznat je i bukvalno je pitanje dana kada će oni biti uhapšeni.

Opširnije

Komentara: 18

Razbojničkoj grupi u likvidaciji Đokića pomogao nekog ko poznaje teren

Večernje novosti 05.10.2021.

Policija raspolaže operativnom informacijom ko je osoba koja je, po svemu sudeći, tipovala tročlanu porodicu Đokić, čija su tela pronađena pre tri dana u jednoj jami pored smetlišta u ataru sela Moravac, nedaleko od Aleksinca, saznaju "Novosti".

Opširnije

Komentara: 0

<<<45678>>>Ukupno: 781  Displaying: 51 - 60

Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima