Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Crna hronika

Crna hronika



<<<34567>>>Ukupno: 781  Displaying: 41 - 50

Krivična prijava za dvojicu mladića za obijanje kuća u Aleksincu i okolini

Niške vesti 15.12.2021.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu rasvetili su šest teških krađa i, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu i Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu podneće krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjaka i osamnaestogodišnjaka iz okoline Aleksinca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ovo krivično delo.

Opširnije

Komentara: 0

Porodica pacijenta koji je poginuo u prevrnutom sanitetu Hitne pomoći zahteva da se tragedija istraži

Blic / Branko Janačković 12.12.2021.

“Očeva slika i kandilo stoje u dnevnom boravku, dok ne pogledamo u nju mislimo da je i dalje u bolnici u Sokobanji. Još uvek ne može da nam uđe u glavu da ga više nema, ne možemo da poverujemo da nećemo da ga vidimo više nikada”, kaže Danijela Dimitrijević iz Aleksinca čiji je otac Dragoslav Dimitrijević poginuo 22. novembra u toku transporta iz stacionara u Sokobanji do kovid bolnice u Kruševcu.

Opširnije

Komentara: 2

Vespitač osumnjičen da je vršio nedozvoljene polne radnje nad devojčicom (5)

Večernje novosti 03.12.2021.

Okružno javno tužilaštvo u Aleksincu odredilo je pritvor do 30 dana muškarcu V. P. (64) iz Grejača kod Aleksinca, zbog sumnje da je kao vaspitač u Dečjem kulturnom centru u Nišu tokom ove godine u više navrata vršio nedozvoljene polne radnje nad devojčicom (5).

Opširnije

Komentara: 0

Okončana istraga strašne nesreće kod Vukašinovca u kojoj je poginulo dete

Blic 25.11.2021.

Vozač “sitroena” N.D. (27) iz okoline Ražnja, koji je 13. septembra oko 16.10 časova na putu Aleksinac – Ražanj kod sela Vukašinovac naleteo na četvorogodišnju devojčicu M.K. iz Mataruške Banje i usmrtio je na licu mesta, nije kriv za strašnu saobraćajnu nesreću, pokazalo je veštačenje Saobraćajnog fakulteta u Beogradu.

Opširnije

Komentara: 0

Vozilo hitne pomoći sletelo sa puta kod Bovanskog jezera, poginuo pacijent

Južna Srbija Info 23.11.2021.

Jedan pacijent je poginuo, a tri osobe su povređene kada je sanitet, iz za sada neutvrđenih razloga, sleteo s puta u selu Bovan.

Opširnije

Komentara: 0

Produžen pritvor osumnjičenima za ubistvo porodice Đokić

RTS 19.11.2021.

Viši sud u Nišu produžio je za još 30 dana pritvor G. Dž. i njegovim sinovima osumnjičenim za učešće u ubistvu tročlane porodice Đokić 26. septembra u selu Moravac kod Aleksinca.

Opširnije

Komentara: 0

Saslušano još petoro u istrazi ubistva porodice Đokić

Južne vesti 17.11.2021.

Još petoro svedoka u okviru istrage koja se sprovodi povodom ubistva tročlane porodice Đokić iz Aleksinca ispitano je danas u niškom Višem javnom tužilaštvu. Prema rečima advokata Filipa Domazeta, saslušana je supruga prvookrivljenog Gorana Džonića, rođaci i prijatelji ubijenih.

Opširnije

Komentara: 0

Viši sud u Nišu odbio predlog da se ukine pritvor dvojici okrivljenih za učešće u ubistvu porodice Đokić

Južne vesti 09.11.2021.

Predlog za ukidanje pritvora dvojici okrivljenih za učešće u ubistvu porodice Đokić iz Aleksinca odbijen je rešenjem sudije za prethodni postupak, saopštavaju iz Višeg suda u Nišu.

Opširnije

Komentara: 0

Na pištolju kojim je ubijena porodica Đokić nije nađen Džonićev DNK

Blic 31.10.2021.

Na pištolju marke “bereta” Gorana Džonića kojim je 27. septembra ubijeno troje članova porodice Đokić – Goran (57), Gordana (56) i Lidija (26), nisu pronađeni tragovi njegovog DNK, ekskluzivno saznaje “Blic”. Ali, kako saznajemo, to je dokaz koji ga još više tereti nego da je na oružju nađen njegov biološki trag.

Opširnije

Komentara: 0

Uhapšen diler amfetamina i kokaina iz Aleksinca

Nova 29.10.2021.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sokobanji uhapsili su D. N. (26) iz Aleksinca, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštila je PU Zaječar.

Opširnije

Komentara: 1

<<<34567>>>Ukupno: 781  Displaying: 41 - 50

Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima