Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Crna hronika

Crna hronika



<<<23456>>>Ukupno: 781  Displaying: 31 - 40

U stanu starice pronađeno deset kilograma marihuane

Politika 30.01.2022.

Posle dužeg operativnog rada, pripadnici Stanice policije u Sokobanji, koja je u sklopu Policijske uprave MUP Srbije u Zaječaru, u dvema akcijama i u saradnji sa Osnovnim tužilaštvom u Aleksincu, uhapsili su S.Ž. (75) i M.A. (25), meštane ovog turističko banjskog mesta na jugoistoku Srbije.

Opširnije

Komentara: 0

Saslušana tri nova svedoka u slučaju ubistva porodice Đokić

Blic 25.01.2022.

U Višem javnom tužilaštvu u Nišu danas su saslušani bratanica ubijenog Gorana Đokića, čovek na čije se ime vodio auto koji je u posedu A. M., jednog od braće Jojke i meštanin čiji je sin povređen u saobraćajnoj nezgodi pre šest meseci a u kojoj je učestvovao Stefan Džonić, saznaje "Blic".

Opširnije

Komentara: 0

Produžen pritvor osumnjičenima za ubistvo porodice Đokić

Južne vesti 15.01.2022.

Petorici osumnjičenih za ubistvo tročlane porodice Đokić produžen je pritvor za još dva meseca, potvrđuju iz Apelacionog suda u Nišu.

Opširnije

Komentara: 0

Porodica pacijenta koji je poginuo u sanitetu traži istinu

Blic 14.01.2022.

- Već 50 dana ne znamo ništa o uzroku smrti oca i to mi najteže pada. Bol je svakodnevna od ujutru do uveče. I kod kuće, i na groblju. Tišti me ta neizvesnost, što ne znamo okolnosti pod kojima je nastradao. To je preveliki teret za moju porodicu - kaže za „Blic“ Danijela Dimitrijević iz Aleksinca čiji je otac Dragoslav Dimitrijević (69) poginuo 22. novembra u toku transporta iz stacionalara u Sokobanji do kovid bolnice u Kruševcu.

Opširnije

Komentara: 0

Prvookrivljeni za ubistvo porodice Đokić – uračunljiv

Danas 12.01.2022.

Goran Dž, prvookrivljeni za brutalno ubistvo Gorana (57), Gordane (56) i Lidije Đokić (25), iz Aleksinca, koje se dogodilo u noći između 26. i 27. septembra u ataru aleksinačkog sela Moravac, bio je uračunljiv u vreme izvršenja ovog dela, potvrdili su Danasu dobro obavešteni izvori.

Opširnije

Komentara: 1

Tužilaštvo traži 3 godine zatvora za vaspitača iz Dečijeg centra osumnjičenog za dodirivanje devojčice

Južne vesti 11.01.2022.

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužni predlog protiv vaspitača osumnjičenog za nedozvoljene polne radnje nad 5-godišnjom devojčicom u niškom Dečijem kulturnom centru i zatražilo tri godine zatvora, potvrđuju iz Tužilaštva.

Opširnije

Komentara: 0

Produžen pritvor Aleksinčaninu iz Dečijeg kulturnog centra u Nišu

Južne vesti 07.01.2022.

Osnovni sud u Nišu je doneo rešenje kojim se produžava pritvor do 30 dana 64-godišnjem muškarcu iz Aleksinca, za koga se sumnja da je kao radnik Dečijeg kulturnog centra u toj ustanovi vršio nedozvoljene polne radnje prema 5-godišnjoj devojčici.

Opširnije

Komentara: 0

Pijani Aleksinčanin sleteo s puta i udario u parkirana vozila

Južne vesti 28.12.2021.

Saobraćajci u Aleksincu zadržali su muškarca koji je vozio sa 1,97 promila alkohola u krvi, sleteo s puta i udario u tri parkirana vozila, a tom prilikom niko nije povređen.

Opširnije

Komentara: 0

Krivična prijava za tešku krađu u Aleksincu, provalio u mlin i ukrao 15 elektromotora

RTS 22.12.2021.

Zbog sumnje da je provalio u jedan mlin u Aleksincu i ukrao 15 elektromotora, osam mlinskih valjnih stolica, levak za mlin sa dva elektromotora, dva brojila za električnu energiju, ormar sa električnim skolpkama, alat za popravku mlina i drugu opremu za mlin protiv 27-godišnjeg muškarca biće podneta krivična prijava.

Opširnije

Komentara: 0

Produžen pritvor petorici osumnjičenih za ubistvo porodice Đokić

Južne vesti 18.12.2021.

Viši sud u Nišu produžio je za još 30 dana pritvor prvookrivljenom G. Dž. i njegovim sinovima, kao i braći K. M. i A. M. koji se terete za učešće u ubistvu tročlane porodice Đokić, čija su tela pronađena pre dva i po meseca u ataru sela Moravac kod Aleksinca, potvrđeno je Južnim vestima iz Višeg suda.

Opširnije

Komentara: 0

<<<23456>>>Ukupno: 781  Displaying: 31 - 40

Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima