Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Dodeljena javna priznanja opštine Aleksinac zaslužnim pojedincima i ustanovama

rss

06.06.2014. Radio Aleksinac

Kao i svake godine, opština Aleksinac tokom obeležavanja svog dana na svečanoj akademiji dodeljuje javna priznanja zaslužnim pojedincima i institucijama za unapređenje javnog i društvenog života opštine.

Dodeljena javna priznanja opštine Aleksinac zaslužnim pojedincima i ustanovama

Pohvale su dobili osnovna škola „Ljupče Nikolić“, Društvo za razvoj kreativnosti i Književni klub „Velimir Rajić“, dok su pojedinačne nagrade otišle u ruke rekordera u davanju krvi Dragoslava Živkovića, Emilijana Milosavljevića, dikrektora ustanove u Lipovcu i Aleksandra Stankovića, profesora Škole za osnovno muzičko obrazovanje „Vladimir Đorđević“.

Posebnu pleketu ove godine pripala je direktoru Gramera Perluiđiju Đironeu. On je za radio Aleksinac istakao da je počastvovan priznanjem koje je dobio od opštine Aleksinac, ali je dodao da to priznanje ne pripada samo njemu, već čitavoj kompaniji Gramer i svim zaposlenim radnicima.

- Istakao bih da vodim firmu koja ima 99,9  posto srpske populacije i ovaj uspeh je zapravo uspeh srpskih stanovnika, srpskih radnika, koji su doprineli da radimo na jedan moderan način i da postižemo uspehe. Iz tog razloga sam takođe predsednik Kluba investitora Privredne komore u Nišu jer zaista verujem da ovaj region zaslužuje mnogo više radnih mesta i mnogo više mogućnosti za mlade ljude.

Kompanija Gramer i ovoga puta se pokazala kao društveno odgovorna, pa je, osim pomoći ugroženima u poplavama, koju su prikupljali i radnici i rukovodstvo firme, odlučila da Zdravstvenom centru Aleksinac pokloni dva KTG aparata.

 

Komentara: 4


# Velimir Rajić Ljupče Nikolić OŠ Gramer Emilijan Milosavljević škole Društvo za razvoj kreativnosti Dragoslav Živković Aleksandar Stanković Radio Aleksinac Pjerluiđi Gione Vladimir Đorđević Jana Milosavljević
@Pier_Ghione @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+5) (-1)

  Eh,moj grade.. 06.06.2014.
  STA NAPRAVISE OD TEBE!
  KO TE VODI,KO O TVOJIM STANOVNICIMA BRINE,NIJE NI CUDO STO LAGANO UMIRES...
  KOME TO ONI NAGRADE DAJU,KO IH TO URUCUJE...EH MOJ GRADE,UNISTISE SVE VREDNO I LEPO STO BESE U TEBI.
  JAVNA PRIZNANJA?
  KOME,ZA KOGA,KAKVIMA?
  E MOJI OPSTINARI,NEKA VAM JE NA CAST,BRUKE JEDNE!

 • (+0) (-0)

  Mika 08.06.2014.
  Bravo :)

 • (+9) (-0)

  dragan 20.06.2014.
  A........ ne prica se da je taj predsednik skupstine Grujica Veljkovic koji dodeljuje nagrade za prosli vikend zadrzan i lezao na drveni krevet 12 sati u policijskoj stanici u Aleksincu zato sto je odbio alkotestiranje kome ce on da daje nagrade aman....

 • (+7) (-0)

  ma GRUJICA MOZE SVE! 20.06.2014.
  MALO SE COVEK NACVRCKAO,IDEALNI DECKO!


[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}