Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

ŽRK Aleksinac nastavlja sa pobedama

rss

08.04.2019.

Nakon prošlonedeljne dobre igre i pobede na domaćem terenu, igračice ŽRK Aleksinca su ovog vikenda gostovale u Knjaževcu. Mlade i još neiskusne ekipe, pomognute sa par starijih i u jednom i drugom timu, odigrale su jednu vrlo neizvesnu i uzbudljivu utakmicu.

Foto: arhiva

Naše igračice su se bolje snašle tokom svih 60 minuta. Stabilna i čvrsta na svom golu i ovog puta je bila kapiten Mimica Stefanović. Svojim odbranama izluđivala je protivnika, a našim devojkama dala podršku u leđa i sigurnost u napadu. Probudile su se i ostale devojčice. Snažne i jake u odbrani bile su Nina Đorđević, Sara Jovanović, dok smo u napadu dobili Milicu Stojanović i Teodoru Branković koje su postigle po jedan gol.

Uz već efikasne Silviju i Natašu, u napadu je predvodila Bobana Timotijević koja je odigrala najbolju utakmicu u sezoni i postigla 7 golova. Sve zajedno su pokazale kakvo drugarstvo vlada u ovoj ekipi, da će rezultati biti sve bolji i da uprava, treneri, i roditelji treba da budu ponosni i strpljivi. Svi mora da pomognemo da rukomet ponovo zauzme svoje mesto u gradu, ističe predsednik ŽRK Aleksinac.


# rukomet Aleksinac ŽRK Sara Jovanović
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima