Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Zona "CENTAR": Rekapitulacija 7. kola

rss

29.09.2019. Milan Milojević

Morava prekinula niz nepobedivosti, Svrljig upisao prvu trojku, Bukovik nastavlja sa odličnim partijama

Detalj sa utakmice FK ''Svrljiga'' iz predhodne sezone

Fudbaleri Aleksinačkog Napretka nastavljaju po starom dobrom običaju, novi poraz, šesti u nizu doživljen je u Brzom Brodu, tako da su posle pobede ekipe Svrljiga u komšijskom derbiju protiv Subotična prigrlili fenjer zone ''CENTAR''.

Ekipa Žitkovačke Morave prekinula su niz nepobedivosti i pognute glave napustila teren u Orljanu. Minimalan poraz od domaće istoimene ekipe.

Bukovik iz Ražnja nastavlja sa uspesima, veliki bod je osvojen u Balajncu, protiv odlične ekipe Zemljoradnika.

I na kraju komšijski derbi igran je u Svrljigu, gde je domaćin upisao prvu trojku u prvenstvu pobedivši Moravicu iz Subotinca.

Na tabeli vodi ekipa Naših Krila iz Belotinca sa svih sedam pobeda, Žitkovačka Morava posle ovog poraza deli četvrto mesto sa ekipom Zemljoradnika sa po 13 osvojenih boda, Bukovik iz Ražnja sada deli deveto mesto s ekipom OFK Brzi Brod, obe ekipe sakupile su po devet boda, Subotička Moravica nalazi se mesto ispod s osam boda, ekipa iz Svrljiga je petnaesta sa tri, dok je Aleksinački OFK Napredak 1929 poslednji sa samo jednim osvojenim bodom na svom kontu.   

SEMAFOR 7.KOLA :

OFK Brzi Brod - OFK Napredak 1929 5:1

Orljane - Morava   1:0

Svrljig - Moravica  3:2

Zemljoradnik - Bukovik 2:2

OFK Niš - Rudar 2:2

Mladost - Pukovac 1:1

Naša Krila 1936 - Malošište 3:0

Vrtište - Jedinstvo 1:7

 

Sledeće nedelje u Žitkovcu gostuje Zemljoradnik iz Balajnca, Napredak na gradskom stadionu dočekuje u derbiju začelja ekipu Vrtišta, Svrljižani gostuju u Pukovac, Subotinčani imaju novo gostovanje u Jelašnicu dok u derbiju 8.kola u Ražnju domaći Bukovik dočekuje lidera prvenstva iz Belotinca.


# fudbal Moravica niška fudbalska zona
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima