Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

ZONA 'CENTAR': Crni vikend naših zonaša

rss

03.11.2019. Milan Milojević

Derbi u Žitkovcu pripao gostima, slavio jedino Bukovik

Detalj sa derbija u Žitkovcu

U derbiju kola u Žitkovcu gostovala je ekipa Mladosti iz Medoševca, i slavila protiv domaće Morave. Ovom pobedom a nakon kiksa Belotinčana preuzimaju lidersku poziciju. U jednoj kvalitetnoj utakmici pred punim tribinama u Žitkovcu, Morava je na ovoj utakmici uspela samo da stigne do izjednačenja u drugom poluvremenu preko kapitena Slobodana Jankovića. Gosti do kraja postižu još dva pogotka i zasluženo nose velika tri boda u Medoševac.

Ostali naši zonaši su takođe doživeli poraze. Napredak je na gradskom stadionu posle dve vezane pobede čestitao boljem na trijumfu. Subotinčani nastavljaju sa igrom toplo-hladno. Izgubili su u Malošištu od istoimenog domaćina.

Jedini trijumf zabeležili su Ražanjci na svom terenu u komšijskom derbiju, protiv ekipe Svrljiga.

 

SEMAFOR 12.KOLA :

 

Morava – Mladost 1:3

OFK Napredak 1929 – Pukovac 1:3

Bukovik – Svrljig 3:1

OFK Niš - Vrtište 1:2

Malošište - Moravica 4:2

Orljane - OFK Brzi Brod 4:2

Zemljoradnik- Naša Krila 1936 1:0

Rudar - Jedinstvo 0:3

 

Mladost iz Medoševca je novi lider sa 29 boda, Žitkovačka Morava je na deobi od trećeg do petog mesta sa ekipama iz Orljana i Balajnca sakupivši po 22, Bukovik iz Ražnja na devetom mestu ima 16, Subotinčani su sakupili 14, dok su Aleksinački Napredak i Svrljig i dalje u zoni ispadanja sa 7 odnosno 6 osvojenih bodova.   

 

 

U komšijskom derbiju sledeće nedelje Žitkovačka Morava gostuje u Svrljigu, u Subotincu takođe komšijski derbi gde dolazi Bukovik iz Ražnja, dok Aleksinački Napredak gostuje ekipi Jedinstva iz Gornjeg Matejevca.


# fudbal Moravica niška fudbalska zona
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima