Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Ženski odbojkaški derbi u Aleksincu - pobedila odbojka

rss

20.02.2016. Saša Marković Gidra

Tačno u podne, u Aleksinačkoj hali sportova odigrana je zanimljiva odbojkaška prvenstvena utakmica između ženskih ekipa OK “Aleksinac” i OK “Dalko”.

Ženski odbojkaški derbi u Aleksincu - pobedila odbojka

Obe ekipe su iz Aleksinca i takmiče se u Međuokružnoj ligi Srbije za seniorke.

Ova liga igra se u trokružnom sistemu od kojih pobednik lige ide u kvalifikacije za drugu ligu Srbije za žene. Ekipa OK “Aleksinac” se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli, a podmlađena ekipa OK “Dalka” na začelju tabele.

Rezultat ove utakmice 3:0 u korist ekipe OK “Aleksinca”, na današnjoj utakmici je možda bio i u drugom planu.

Bitno je da je ovaj najpopularniji kolektivni ženski sport u Srbiji i našem gradu okuplja veliki broj devojčica godišta od 1999. do 2004, koje se bave sportom, a njihovi treneri Milan Tomić, Denić MIloš, Dušan Pešić i Stefan Bojković rade prave stvari za razvoj aleksinačkog ženskog sporta koji je uvek u senci muškog sporta.

Utakmica je trajala oko sat vremena i mogli su se videti lepi potezi i ubitačni servisi levoruke tehničarke ekipe KK “Aleksinac” Stanković, kao i smečevi Vuksanovićeve i Mladenovićeve.

Sportska redakcija Aleksinac Net će nastaviti da prati odbojku u Aleksincu jer to odbojka i zaslužuje rezultatima, pre svega zbog naših reprezentivnih selekcija.


# Aleksinac.Net Milan Tomić Miloš Denić Dušan Pešić Stefan Bojković odbojka Aleksinac OK Dalko OK
@aleksinacnet @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima