Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Veliki uspeh na 11. Internacionalnom turniru "Robi Rajh Open 2015"

rss

17.02.2015. Džudo i džiu džicu klub NIF Aleksinac

Veliki uspeh aleksinačkih boraca na 11. Internacionalnom turniru "Robi Rajh Open 2015" u Mariboru, u Sloveniji

Veliki uspeh na 11. Internacionalnom turniru "Robi Rajh Open 2015"

U subotu i nedelju, 14. i 15. 02. 2015. god. u sportskom centru "Lukno" u Mariboru u Sloveniji održan je 11. Internacionalni džiu džicu turnir "Robi Rajh 2015" na kome je nastupilo 29 klubova iz 9 država Evrope: Austrije, Poljske, Italije, Hrvatske, BiH, Crne Gore, Srbije, Makedonije i Slovenije.

Na ovom, veoma jakom turniru, aleksinački klub je nastupio sa 4 takmičara u mlađim kategorijama: pionira, kadeta i juniora, i ostvario veliki uspeh osvojivši dve zlatne i jednu bronzanu medalju.

Zlatne medalje osvojili su: Nikola Petrović iz Moravca u kategoriji pioniri -31kg i Filip Trajković iz Aleksinca u kategoriji kadeta -73kg.

Bronzanu medalju osvojio je Nikola Trajković iz Aleksinca u kategoriji juniora -77kg.

Četvrti takmičar, Milan Stefanović iz Aleksinca je posle dve ostvarene pobede obnovio povredu desnog ramena tako da nije mogao da nastavi dalje takmičenje te je ostale borbe morao da preda, tako da je zauzeo 4. mesto.

Odlazak i učešće na ovo takmičenje finansirali su roditelji i klub iz sopstvenih sredstava, obzirom da još uvek nisu sklopljeni ugovori između klubova i Opštine Aleksinac, tako da je uprava našeg kluba bila prinuđena da smanji broj takmičara sa 8 na 4 takmičara, iako su ostala 4 takmičara ispunila sve uslove za ovaj turnir.

Nakon turnira u nedelju 15. 02. 2015. god. na predlog i u organizaciji džiu džicu Saveza Slovenije održane su zajedničke pripreme za Svetsko prvenstvu za juniore i kadeta koje će se održati u Atini maja 2015. godine. Na pripremama su učestvovali članovi Reprezentacije Austrije, Slovenije, Srbije i Makedonije. Pripreme je vodio Selektor Reprezentacije Slovenije Gorazd Toplak. Na pripremama su učestvovali dvojica Reprezentativaca Srbije iz našeg kluba: Nikola Trajković u kategoriji juniora -77kg i Filip Trajković u kategoriji kadeta -73kg, koji će u Atini braniti boje naše zemlje. 

 


# džiu džicu Nikola Trajković Filip Trajković N&F džiu džicu klub NIF Maribor Slovenija Nikola Petrović borilački sportovi
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima