Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Rukometni klub odmrznut, novo rukovodstvo ŽRK Aleksinac

rss

30.11.2016. SMG

Na Vanrednoj izbornoj skupštini Ženskog rukometnog kluba “Aleksinac“, održanoj 29.11.2016. godine u prostorijama aleksinačke hale sportova, izabrani su organi kluba.

Rukometni klub odmrznut, novo rukovodstvo ŽRK Aleksinac

Za predsednika kluba je izabran Jovan Živić, a za potpredsednika Dr Marko Jovanović

Za članovi Upravnog odbora izabrani su:

Todorović Mirjana
Milošević Dragan - profesor
Stefanović Ivan – dipl. mašinski inženjer
Jović Nenad - preduzetnik
Lazarević Ljubiša

Za predsednika Nadzornog odbora je izabran profesor Stanojević Saša.

U obraćanju delegatima novi predsednik je akcenat stavio na razvoj ženskog rukometnog sporta, prevashodno formiranjem mladihi perspektivnih igračica, sa teritorije opštine Aleksinac i gde bi se iz te baze, u dogledno vreme, formirala prva ekipa koja bi dostojno reprezentovala ženski rukomet sa ovih prostora.

Iskusnije igračice bi svoje znanje prenosile početnicama, u saradnji sa trenerima, i tako ovu porodicu rukometa vratile na staru slavu koju je ovaj sport imao nekada u aleksinačkoj opštini, bazirajući se na Strategiji razvoja sporta u opštini Aleksinac do 2020. godine, koji predviđa kao prioritet, između ostalih, i razvoj ženskog sporta.

Računamo na pomoć lokalne zajednice kao i učešće sponzora i donatora, čime bi uspeh bio evidentan.Veliki udeo u realizaciji programa će biti i na sveobuhvatnom angažovanju novog Upravnog odbora, naglasio je budući predsednik.


# Jovan Živić APP rukomet Aleksinac ŽRK
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima