Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Uspeh džudista u Petrovcu na Mlavi

rss

10.12.2014. Dušan Stevanović

U subotu 06. 12. na takmičenju "Kup Braničeva" koji je održan u Petrovcu na Mlavi džudisti Džudo kluba Kinezis, sekcije u Aleksincu, su osvojili 11 medalja i to 2 zlatne, 2 srebrne i 7 bronzanih medalja.

Uspeh džudista u Petrovcu na Mlavi

Uspeh je tim veći sobzirom da je to bio jedan kvalitetan turnir sa 296 takmičara iz 40 klubova izmeďu ostalog 7 Beogradskih klubova i par Vojvoďanskih klubova.

U konkrenciji poletaraca zlatne medalje osvojili su Lea Mitić u kategoriji do 31 kg i Aleksej Vasić u ketegoriji do 50 kg.

Srebrne medalje pripale su Anđeli Nikolić do 25kg i Filipu Stanojev u kategoriji +50 kg. Bronzane medalje , kroz tešku borbu u kategoriji do 25 kg, gde je bilo preko 20 takmičara osvojili su Đorđe Stanković, David Jovanović do 28kg, Marko Dimitrijević do 38 kg, Janja Zdravković do 28 kg, Anja Bojković do 34 kg, Dora Vasić do 34 kg.

U konkurenciji mlađih pionira Stefan Ristovski do 66 kg. trener J. K. Kinezisa Bojana Stanković eks Jovičić prezadovoljna rezultatima u ovoj takmičarskoj godini. Za ovu godinu mladi džudisti DžK Kinezis, sekcije u Aleksincu, osvojili su na 5 takmičenju ukupno 26 medalja.

 

 

Komentara: 0


# džudo Bojana Stanković Kinezis Petrovac na Mlavi Lea Mitić Dora Vasić Janja Zdravković Aleksej Vasić
@ 

[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}