Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Stop! Svi na sport!

rss

04.05.2017.

Policijska uprava u Nišu u saradnji sa Sportskim savezom Niša i Školskom upravom iz Niša i ovog proleća je organizovala akciju „Stop! Svi na sport.“

Stop! Svi na sport!

Akciju je otvorio većnik za omladinu i sport Branislav Kačar iz Niša i načelnik Policijske uprave u Nišu, Ninoslav Mitić. Cilj ove akcije je razvoj sporta i promocija zdravih stilova života, bezbednosne prevencije i kulture mladih.

Takmičenje đaka četvrtaka je otpočelo u sredu, 26. aprila 2017. godine u 11.00 časova u parku „Čair“ . U takmičenju je učestvovalo oko 180 đaka iz Niša, Sićeva, Svrljiga, Matejevca, Čokota, Ražnja, Aleksinačkog Rudnika...

Takmičari su se nadmetali u odbojci, atletici, gimnastici, streličarstvu, orijentiringu, igri memorije, slagalici vožnji rolera i u odgovaranju na pitanja iz bezbedonosne prevencije i opšte kulture mladih.

U finale se plasiralo 10 najboljih ekipa. Učenici OŠ "J. J. Zmaj" iz Aleksinačkog Rudnika su se sa još 10 škola takmičili prvog dana i osvojili 103 poena. Nedostajao im je 1 poen za plasman u finale.

Ipak, puni utisaka, srećni i zadovoljni vratili su se u svoju školu. Takmičenje se završilo u petak, 28. aprila pobedom učenika OŠ "Dr Zoran Đinđić" iz Niša.


# Aleksinački Rudnik Niš policija sport Zoran Đinđić Jovan Jovanović Zmaj OŠ
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima