Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Stonoteniseri dobili dom

rss

14.08.2013.

Na inicijativu stonoteniskih klubova "Aleksinac" i "Šumatovac", kao i Jovana Živića, a izuzetnim zalaganjem direktora Tehničke škole gospodina Dragana Petkovića i svesrdne pomoći lokalne zajednice osposobljena je mala sala Tehničke škole i omogućeno je da mladi stonoteniseri dobiju svoj kutak.

Stonoteniseri dobili dom

Dvadesetak mladih stonotenisera aleksinačkog "Šumatovca", imaće u budućnosti pravo mesto za trening i odigravanje svojih mečeva u Ligi Srbije-grupa Jug.

Pored toga stvorene su mogućnosti za organizovanje takmičenja u okviru Opštinske stonoteniske lige. Razgovarano je da se pored same sale na prostoru dvorišta Tehničke škole, realizuje projekat izgradnje teniskog terena.

Po rečima Jovana Živića, generelanog sekretara stonoteniskog saveza Srbije, ovo je velika stvar za razvoj stonog tenisa u Aleksincu.

Za Aleksinac.net je Jovan Živić izjavio:
"Velika stvar za razvoj stonog tenisa je upravo to što je Aleksinac dobio dom stonotenisera. Želja nam je bila da se to uradi na što kvalitetniji način, i mogu vam reći da sam zadovoljan kako je sve urađeno. Siguran sam da će budući stonoteniseri u Aleksincu biti u prilici da iskoriste ovaj trenažni prostor i da aleksinački stoni tenis čeka lepa budućnost, i siguran sam izuzetni rezultati na republičkom nivou".

 


# dom Jovan Živić Stoni tenis Aleksinac.Net
@aleksinacnet @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima