Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Stoni tenis: Maksimalna pobeda u Vladičinom Hanu

rss

24.04.2016. Jovan Živić

U poslednjem kolu prvenstva Lige Srbije Regionalnog stonoteniskog saveza Niš - grupa Jug, stonoteniseri aleksinačkog "Šumatovca" su na gostovanju u Vladičinom Hanu pobedili maksimalnim rezultatom 4:0 domaću ekipu STK "Morava"

Ekipe Šumatovca i Morave iz Vladičinog Hana na meču odigranom u subotu 23.4.2016.

Pobeda je ostvarena i pored toga što nije imalo potrebe da igra, trenutno najbolji igrač "Šumatovca" Predrag Krstić.

Ovom pobedom "Šumatovac" je kao drugoplasirana ekipa stekla pravo da igra baraž za ulazak u Kvalitetnu ligu Regionalnog stonoteniskog saveza Niš.

Dve pobede protiv ekipe "Morava" je osvojio Živković Vladan a po jednu, Stamenković Bojan i Jovanović Bojan.

Ekipa je u proteklom periodu imala velikih problema oko treninga a pogotovu će problem biti izraženiji oko priprema igrača za učešće na pomenutim kvalifikacijama, jel još uvek ekipa nema adekvatan prostor za treninge, što je dosta mladih odvratilo od bavljenja ovim sportom. Nadamo se da će uspeh, ove mlade ekipe, doprineti da se najzad nađe mesto i odgovarajući prostor za sve koji žele da se bave ovim sportom pa i rekreativno.

Napominjemo da je Upravni odbor stonoteniskog kluba "Šumatovac", pre izvesnog vremena, ustupio na korišćenje stonoteniske stolove:Stonoteniskom klubu "Kraljevo" iz Kraljeva, Mesnoj zajednici Bobovište i Mesnoj zajednici Ćićina, pa se u prostorijama njihovih Domova kulture sada igra stoni tenis.


# Šumatovac STK Stoni tenis Bobovište upravni odbor Vladičin Han Predrag Krstić
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima