Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Smiljan Stojanov izrešetao mrežu KMF „Gurgusovac“ iz Knjaževca

rss

01.11.2016. D. S.

U subotu, 29.10.2016. godine, u Knjaževcu je odigrana utakmica 2. kola regionalne futsal lige „sever“, u kojoj su snage odmerili KMF „Gurgusovac“ i KMF „Aleksinac 2015“.

Smiljan Stojanov izrešetao mrežu KMF „Gurgusovac“ iz Knjaževca

Gostujuća ekipa, odnosno naši miljenici savladali su ekipu iz Knjaževca rezultatom 3:11, i tako stavili u senku poraz u prvom kolu od ekipe Ozrena iz Sokobanje.

Već u 1. minutu precizan je bio Stojanov, koji je takođe bio precizan u 4, 31. i 36. min. Živković je bio precizan u 5. min. Veljković u 16, 26. i 30. min. Kapiten Stojmenović u 24. i 36. min, dok je tačku na meč stavio Dabarčić u 40min.

Odlična igra momaka iz Aleksinca na veoma nezgodnom terenu u Knjaževcu. Publika je mogla da vidi pravi spektakl i goleadu naših momaka koja se retko viđa.

Najzaslužniji za pobedu bio je fenomenalni Smiljan Stojanov koji je postigao čak 4 pogotka i zabetonirao rezultat. Svaka čast ovom momku na veoma velikom požrtvovanju za klub. Sve pohvale i za kapitena Aleksu Stojmenovića koji je fantastično predvodio svoje momke.

Za KMF „Aleksinac 2015“ nastupili su: D. Mitić, A. Stojmenović, M. Dabarčić, S. Živković, A. Veljković, S. Stojanov i A. Stanković.

Predsednik kluba Leonardo Matić oglasio se našem portalu povodom ubedljive pobede:

„Zadovoljan sam kako su momci otvorili utakmicu. Bilo je sve kako smo se dogovorili, znali smo da protivnik nije lak ali smo stegli od početka utakmice i to se pokazalo na dobro. Još jednom čestitam momcima na pobedi“


# Knjaževac KMF Aleksinac futsal Leonardo Matić Gurgusovac KMF Smiljan Stojanov
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima