Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Saopštenje FK Morava

rss

23.06.2018.

Posle najnovije vesti iz FS Nišavskog okruga da je liga proširena i da ni jedan klub nije ispao iz lige Upravni odbor FK Morava zakazao je hitnu sednicu koja će se održati u subotu u 19 časova.

Saopštenje FK Morava

Otvoreno je pitanje zbog čega smo se borili, osvajali poene, pobeđivali, nanizali trinaest pobeda u nizu? Samo da podsetimo da smo jesenji deo šampionata u ligi Nišavskog okruga završili na poslednjem mestu sa samo tri osvojena boda, jer je ekipa Dobriča iz Bresta koju smo pobedili u Žitkovcu napustila takmičenje. 

Renovirali smo kompletni tim, doveli kvalitetne igrače, oko kluba privukli i doveli veliki broj sponzora i prijatelja kluba. Trošili vreme i novac, marljivo trenirali. Kompletne zimske pripreme prošli, trošili struju, vodu, grejali prostorije sve u nadi da stvorimo dobar i jak tim. I u tome smo uspeli.

U prolećnom delu šampionata posle poraza u prvom kolu zabeležili smo sve pobede do kraja prvenstva, čak smo oborili rekord u pobedama. U toku prvenstva nepravedno smo kažnjeni, ali i posle toga smogli smo snage da pobeđujemo i ostvarimo cilj, plaćali smo i kazne i žalbe na nepravedne odluke, a zašto? Kada su sada svi klubovi ostali u ligi!

Moramo da napomenemo da smo jedini klub u ligi koji ima omladinski pogon, cicibane, petliće i omladince koji se takmiče u Gradskoj ligi Niš. Takođe u okviru našeg kluba postoji i Ženski fudbalski klub. Odjeknula je ova nepravedna odluka o proširenju lige te se opravdano pitamo: Za koga se i zašto igra fudbal? Zašto se troši novac, zašto smo dovodili igrače, zašto smo se borili i pobeđivali? Ovom odlukom sve gubi smisao. FK Morava najozbiljnije razmišlja da se povuče iz ovog ranga takmičenja i da se posvetimo mlađim kategorijama.

Predsednik kluba Bojan Nikolić 
Sportski direktor Vladica Milovanović Šime


# Bojan Nikolić Vladica Milovanović Šime ženski fudbal Morava FK Žitkovac Nišavska okružna liga
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima