Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Rukometaši Aleksinca se plasirali u Prvu ligu Srbije

rss

11.05.2015. Radio Aleksinac

Rukometaši rukometnog kluba Aleksinac u sledećoj sezoni takmičiće se u Prvoj rukometnoj ligi Srbije.

Rukometaši Aleksinca se plasirali u Prvu ligu Srbije

To je epilog poslednjeg kola prvenstva Druge lige Srbije – grupe „Morava“ u kome su naši rukometaši igrali nerešeno (22:22) sa leskovačkim „Hisarom“ i na taj način zadržali lidersku poziciju koja vodi u viši rang takmičenja.

Nakon derbija trener Aleksinčana Vladan Stošić zadovoljan je kako igrom, tako i rezultatom meča, ali dodaje da je ekipa „Hisara“ bila izuzetno težak i neugodan protivnik i potpuno zasluženo do samog kraja slovila za jednog od favorita za ulazak u Prvu ligu.

- 'Hisar' je odlična ekipa, mogu slobodno reći u našem rangu, i jedini su mogli da nam pariraju ove godine. Iznenadili su nas malo jer su povukli tri igrača iz 'Dubočice' i došli sa gotovo novom postavkom, posebno na bekovskim pozicijama. Ipak uspeli smo da borbenošću, iskustvom i pre svega željom da Aleksinac najzad dobije prvoligaša, dođemo do onog rezultata koji je nama odgovarao.

Stošić ističe da će viši rang takmičenja aleksinačkom timu doneti šansu za sticanje novog igračkog iskustva i smatra da je ovo odlična prilika za promociju našeg grada, ali i rukometa, prvenstveno među omladinom.

 


# rukomet Aleksinac RK Vladan Stošić
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima