Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

RK Aleksinac ubedljiv protiv Paraćina

rss

19.05.2019.

19.maja sa početkom u 16 časova RK "Aleksinac” je na domaćem terenu ugostio ekipu RK "Paraćin”. Tim domaćina je pokazao očiglednu nadmoć u ovoj utakmici koju su odigrali sa puno žara, što pokazuje i ubedljiv rezultat od 20:10 na poluvremenu, i 42:22 na kraju utakmice.

RK Aleksinac ubedljiv protiv Paraćina

Najistaknutiji igrači su i ovog puta bili Nemanja Đorđević sa postignutih 10 golova, Ognjen Trivunac sa 9 golova i Ristić Nemanja sa 8 golova. Standardno dobar na golu domaćina bio je Milan Mitrović.

Ovo je bila poslednja utakmica u ovoj sezoni koju je RK "Aleksinac” igrao pred domaćom publikom. Nakon još jedne pobede predsednik kluba Krstić Ilija izjavljuje: "Sa velikim ambicijama krećemo u pripremu naredne sezone. Nakon zadnje utakmice koja će se igrati u Boljevcu krajem maja krećemo sa pravljenjem kostura seniorske ekipe sa kojom ćemo težiti da uđemo u viši rang takmičenja. Uporedo će se ozbiljnije raditi sa mlađim kategorijama i još jednom pozivam sve zainteresovane da se upišu u školu rukometa i podrže sport i zdrav život. Čestitam igračima na ubedljivoj pobedi sa željom da i dalje nižemo uspehe".


# Aleksinac RK Ilija Krstić
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima