Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Rezultati atletičara u Boru 2013.

rss

08.04.2013. Atletski klub Napredak

Na Prvenstvu Srbije u Hodanju u Boru održanom 06.04.2013., takmicar Milan Zeković je zauzeo prvo mesto sa novim ličnim rekordom u disciplini 10 km za starije juniore sa rezultatom 48 minuta i 9 sekundi.

Rezultati atletičara u Boru 2013.

"Ovo je bila odlična trka za Milana na veoma teškoj stazi u Boru, a druga trka u godini na kojoj je naš takmičar popravio svoj najbolji rezultat za 33 sekundi od prethodne trke. Ovim prvim mestom Milan Zeković je potvrdio svoje učešće u reprezentaciji na predstojećim Balkanskim igrama u turskom gradu Ajvalik koje će se održati 21. aprila."

Trener Predrag Kostić je zadovoljan trkom svog takmičara i očekuje od njega da pomeri granicu svog najboljeg rezultata u sledećim trkama, a sledeća su Balkanske igre u Turskoj.

Pored ovog velikog uspeha za Aleksinačku atletiku i klub, naš grad je dobio domaćinstvo Prvenstva Srbije u hodanju za 2014 godinu, velika čast za klub da bude organizator ovako velikog takmičenja u našem gradu.

 

Komentara: 1


# atletika Predrag Kostić Milan Zeković
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    peka 08.04.2013.
    zar za ovu divnu vest nema ni jedan komentar,bravo za Milana tako treba svi mladi ljudi da budu vredni i uporni !Nadam se da će mu se uloženi trud isplatiti i recimo da ga vidimo u Rio De Žaneiru na OI 2016


[ Dodaj komentar ]