Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Prvu sezonu u najvišem rangu u Srbiji Napredak počinje 5. oktobra

rss

06.09.2019.

Prvu sezonu u najvišem rangu u Srbiji aleksinački Napredak će početi na svom terenu 5. oktobra kada dočekuje OKK Beograd, odlučeno je na žrebu u Beogradu. Sezona u Košarkašoj ligi Srbije traje do 14. marta.

Foto: Fejsbuk KK Napredak JKP

U drugom kolu Aleksinčani će 12. oktobra gostovati ekipi Novog Pazara, članu ABA 2 lige, a nedelju dana kasnije u svojoj Sportskoj hali dočekaće novosadsku Vojvodinu.

Planirano je da 26. oktobra Napredak gostuje Metalcu u Valjevu, a potom početkom novembra da ugosti još jednog člana ABA 2 lige Dinamik iz Beograda.

Šesto kolo donosi duel sa Slobodom u Užicu, dok će 16. novembra Aleksinčani kod kuće igrati sa zemunskom ekipom Mladosti, a potom se suočiti sa trećim predstavnikom Srbije u ABA 2 ligi Borcem u Čačku.

Napredak će 30. novembra na svom terenu igrati sa Dunavom iz Starih Banovaca, a nedelju dana kasnije gostovati Zlatiboru u Čajetini.

Planirano je da dva naredna kola Napredak odigra dva meča kod kuće i da 14. decembra ugosti Tamiš iz Pančeva, a 21. decemba ekipu Spartaka iz Subotice.

Poslednje kolo prvog dela KLS-a, koje je 28. decembra, donosi duel Kolubare i Napretka u Lazarevcu.

Drugi deo prvenstva počinje 4. janura i trajaće do 14. marta.

Četiri najbolje ekipe iz KLS-a nastaviće takmičenje u Superligi gde ih čekaju timovi koji igraju regioanlnu ABA ligu.

Podsetimo, Napredak je osvajanjem drugog mesta u Drugoj košarkaškoj ligi prošle sezone obezbedio mesto u Košarkaškoj ligi Srbije, a ovo je prvi put da aleksinački klub igra u ovom rangu. Aleksinčani se spremaju na svom terenu za novu sezonu, a polako pristižu i pojačanja u klub.

Izvor: Južne vesti


# košarka Napredak KK
@KKNapredakAl @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima