Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Prijem u opštini za osvajače Jadranske lige

rss

22.12.2012. Izvor: Opština Aleksinac

Juče je u opštinskom zdanju organizovan prijem za takmičare džiu džicu kluba NIF, koji su prošlog vikenda osvojili Jadransku ligu u Novom Sadu.

Prijem prvaka upriličili su predsednik opštine Nenad Stanković, zamenik predsednika Čedomir Rakić i načelnik Opštinske uprave Dejan Milošević.

Prijem u opštini za osvajače Jadranske lige

Predsednik Stanković čestitao je takmičarima na, do sada, najvećem uspehu aleksinačkog kolektivnog sporta i obećao moralnu i finansijsku podršku opštine ovom klubu i izrazio veliko zadovoljstvo što je pehar sa turnira "Temerin Open 2012" ovoga puta došao u Aleksinac.

Kapiten džiu džicu kluba NIF, Jovica Dimitrijević, je na iznenađenje svih prisutnih svoju zlatnu medalju sa takmičenja poklonio predsedniku opštine Nenadu Stankoviću, koja će svoje mesto naći u predsednikovom kabinetu. U kabinetu predsednika opštine, neko vreme, biće izložen i pehar koji su ovi zlatni momci osvojili.

Uz niz medalja koje su članovi NIF-a doneli u Aleksinac sa državnih i međunarodnih kup takmičenja u 2012., kao i odličnu organizaciju turnira u Aleksincu na proleće ovaj aleksinački klub uspeo je da epicentar dešavanja i kvaliteta džiu džice Blakana preseli u Aleksinac.


# predsednik opštine Dejan Milošević džiu džicu Čedomir Rakić N&F džiu džicu klub NIF Nenad Stanković Jadranska liga borilački sportovi
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima