Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Praznik odbojke u Aleksincu, pobede pionirki i seniorki

rss

06.03.2016.

Danas je u sportskoj hali bio pravi praznik odbojke.

pionirke

Prve na teren su izašle pionirke ženskog odbojkaškog kluba Aleksinac, protiv ženskog odbojkaškog kluba Caribroda iz Dimitovgrada od 15č, a zatim od 17č istoimene ekipe u seniorkom uzrastu.

Pionirke odbojkaškog kluba Aleksinac su pobedile rezultatom 3.0 (25:14, 25:21, 25:22). Na utakmici su se istakle Dara Radosavljević, Iva Milošević, Nevena Zdravković i tehničari ekipe, Jovana Brzaković i Sofija Maksimović.

Seniorke odbojkaškog kluba Aleksinac su nastavile pobedom poteru ka prvom mestu i kvalifikacijama za Drugu ligu Srbije. Pobeđena je ekipa Caribroda iz Dimitrovgrada rezultatom 3:0 (25:12, 25:08, 25:11). Na utakmici su se istakle korektor i najmlađa igračica Maša Vuksanović, tehničar Sanela Stanković, sa preciznim smeč servisima, i srednji blokeri, Dejana Vidanović i Miljana Petrović, ali ne treba umanjivati doprinos i ostalih saigračica jer je cela ekipa igrala na visokom nivou.

- Ovim putem se zahvaljujemo publici na dolasku i podršci. Ovim pobedama smo dobili potvrdu da se u Odbojkaškom klubu Aleksinac odlično radi i da se uvek ide na pobede, rekao je trener ekipe Milan Tomić.


# Milan Tomić odbojka Aleksinac OK Maša Vuksanović Sanela Stanković Miljana Petrović Dara Radosavljević Iva Milošević Nevena Zdravković Jovana Brzaković Sofija Maksimović Dejana Vidanović
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima