Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Poraz Jastrebova na premijeri u Prokuplju

rss

09.10.2016. KK Jastreb

Košarkaši Jastreba poraženi su u prvom kolu sezone 2016/17 u Prokuplju od istoimenog protivnika, rezultatom 86:70, po četvrtinama 17:20, 26:14, 28:14, 15:22.

KK Jastreb, foto sa priprema

Pred oko 150 gledalaca u hali Dr Zoran Đinđić u Prokuplju, košarkaši Jastreba pružili su dostojanstven otpor jednom od pretendenata za sam vrh tabele ove sezone.

Aleksinčani su bolje otvorili meč, u jednom trenutku stigli čak i nadomak dvocifrene prednosti, ali je domaćin uspeo brzo da konsoliduje svoje redove, da bi se na prvi odmor otišlo rezultatom 17:20.

Domaćini su nakon odmora brzo istopili prednost Jastreba, ali i nedugo zatim uspeli da potpuno zaustave nalet gostiju. Rezultatska klackalica nije drugo trajala jer je prednost sredinom druge četvrtine prešla u korist Prokuplja, i na poluvreme se otišlo rezultatom 43:34.

Na početku drugog poluvremena ista slika kao i na početku prvog. Dobra igra Jastreba skoro da je potpuno poravnala rezultat, ali se pri rezultatu 45:43 desio neshvatljiv pad gostiju koji je rezultovao ogromnom serijom domaćina od 26:5, tako da je na kraju treće četvrtine na semaforu pisalo 71:48.

Još jednom je Jastreb uspeo da ozbiljnije zapreti, kada je sredinom poslednjeg perioda smanjio zaostatak na 8 poena prednosti, ali je to izgleda bio maksimum gostiju, pa je do kraja meča ta prednost duplirana, za konačnih 86:70.

U narednom kolu košarkaši Jastreba gostuju u Vladičinom Hanu, gde će protiv ekipe Morave pokušati da zabeleže prvu pobedu u novoj sezoni Prve muške regionalne lige Srbije.

sportlend.com/jastreb-aleksinac


# košarka Jastreb KK Zoran Đinđić Prokuplje
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima