Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Pehari i diplome za najbolje sportiste

rss

13.01.2015. izvor: Radio Aleksinac

Sportski savez opštine Aleksinac proglasio je danas u Skupštini opštine Aleksinac najuspešnije sportiste i sportske kolektive sa teritorije naše opštine u 2014. godini.

Pehari i diplome za najbolje sportiste

Za najorganizovaniji sportski kolektiv proglašen je Karate klub “Šumatovac”, dok je najuspesniji pionir Pavle Đokić iz ovog kluba.

Na današnjoj svečanosti titulu najuspešnijeg trenera ponela je Arijana Destanović iz Ženskog košarkaškog kluba “Napredak”. U kategoriji seniora najbolji su bili Andrija Stevanović iz KK “Naspredak i Milica Zeković iz Atletskog kluba “Napredak”. Zbog ostvarenih rezultata na brojnim međunarodnim takmičenjima, kao i titule evropskog šampiona, za najuspešnijeg juniora proglašen je Nikola Trajković iz Džudo i džiu-džicu kluba “NiF”.

- Ovo je za mene veliki podstrek da i dalje treniram i da se i dalje takmičim. Ušao sam u proces priprema za svetsko prvenstvo koje će se održati u martu u Atini, a danas sam stigao iz Novog Sada gde sam trenirao sa ostalim članovima reprezentacije Srbije. Nadam se da ćemo u ovoj godini ostvariti neke još veće i značajnije rezultate – ističe Trajković.

Pogledajte fotografije sa svečanog uručenja nagrada, snimio Filip Mesaroš

Najuspešniji sportski kolektiv u prošloj godini po odluci saveza je Rukometni klub “Aleksinac”, najbolji fudbalski sudija Ivica Stojanović, dok je za najuspešnijeg kadeta izabran Predrag Krstić iz Stonoteniskog kluba „Šumatovac“.

Sportski savez opštine Aleksinac izabrao je Dragišu Milenkovića za najuspešnijeg sportskog radnika u prošloj godini. Milenković za radio Aleksinac kaže da je priznanje očekivao, da je ono rezultat dugogodišnjeg rada i posvećenosti fudbalu i poručuje da on ovom sportu još puno toga može i želi da da.

- Mislim da sam nagradu zaslužio jer sam u fudbalu dosta dugo, od 1968. godine pa sve do danas. Još uvek sam aktivan u sportu, delegat sam u okružnoj ligi, a pomažem koliko mogu i u Fudbalskom klubu „Kraljevo“. Iako nemam neku perspektivu, uvek sam uz fudbal.


# Nikola Trajković Milica Zeković Radio Aleksinac Andreja Stevanović Šumatovac karate klub Pavle Đokić sportista godine Arijana Destanović Aleksinac RK Ivica Stojanović Dragiša Milenković Predrag Krstić sportski savez
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima