Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Evropsko prvenstvo u paraglajdingu u disciplini precizno sletanje

rss

04.08.2008. paraglajding klub Grunf

Evropsko prvenstvo u paraglajdingu u disciplini precizno sletanje
Izuzetno nam je zadovoljstvo da Vas obavestimo da će se na terenima u rejonu Niške Banje u periodu 03 – 10. avgust 2008. godine održati:

PRVO EVROPSKO PRVENSTVO U PARAGLAJDINGU U DISCIPLINI PRECIZNO SLETANjE

Posle uspešno organizovanog Trećeg Svetskog prvenstva u paraglajdingu 2005. godine na terenima u rejonu Niške Banje, Međunarodna vazduhoplovna organizacija – FAI, poverila je organizaciju Prvog Evropskog prvenstva u paraglajdingu u disciplini precizno sletanje, upravo Vazduhoplovnom savezu Srbije i Paraglajding klubu "Grunf" iz Niša.

Sve informacije o Evropskom prvenstvu nalaze se oficijelnom sajtu:www.epa2008.org
Imajući u vidu da se radi o sportskoj manifestaciji najvišeg ranga (I kategorija), ne zaboravljajući da je u pitanju Prvo Evropsko prvenstvo u mladom ali izuzetno atraktivnom sportu koji poslednjih godina doživljava sve veću ekspanziju pogotovu kod mlađe populacije, organizator ulaže napore da organizaciju prvenstva podigne na najviši nivo.

Najavu za učešće na Evropskom prvenstvu potvrdilo je 14 zemalja starog kontinenta sa ukupno 70-80 takmičara, što ukupno sa pratećim osobljem i gostima iznosi oko 130 inostranih gostiju.


Komentara: 1


# paraglajding
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    Zoran 14.09.2008.
    Kome je u interesu održavanje takmičenja?
    Činjenica je, da se okrenu značajna sredstva pri organizaciji takmičenja i da je zbog "lepljivih prstiju" aero klub Albatros iz Niša pod suspendijom.
    Celo vreme održavanja EP takmičenja, sam bio prisutan i bilo je više pasa lutalica od posmatrača. Zbog koga se onda odžavalo takmičenje? Velika tabla sa natpisom na Saksonskom jeziku je ličila na ponizan gest beskičmenjaka, porepe muve, a ne na jasan poziv domorodačkoj deci. Sramota...


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima