Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Letački dan

rss

04.06.2009. Srđan Srdanović

Letački dan

Paraglajding klub “Dinamik” organizuje u subotu http://www.facebook.com/l/;06.06.2009 god. na terenima za letenje Niške Banje akciju “Letački dan”. Zainteresovani građani kao i članovi 16 gradskih udruženja osoba sa invaliditetom biće naši gosti na startu za poletanje paraglajderima “Koritnik”. Prikazaćemo opremu za letenje paraglajderom i poletanje grupe pilota sa padinskim jedrenjem i drugim elementima slobodnog letenja. Nakon završenog letačkog dela akcije članovi našeg kluba i deo prisutnih gostiju dobrovoljno će dati krv, ekipi Zavoda za transfuziju krvi iz Niša, u prostorijama hotela “Radon”.
Okupljanje građana biće do 11.00 časova ispred hotela “Ozren”, kada ćemo početi sa prevoženjem zainteresovanih na start za poletanje. Letenje će trajati do 14.00 časova, posle čega ćemo se uputiti na dobrovoljno davanje krvi.
Vozila za prevoz građana obezbediće gradske opštine Palilula, Pantelej, Niška Banja i Medijana.
Cilj naše akcije je afirmacija osoba sa invaliditetom i njihovo uključivanje u svakodnevne životne aktivnosti kao i dalja popularizacija paraglajdinga koji je sastavni deo turističke i sportske ponude našeg grada. Ovom prilikom izvršićemo najavu održavanja predSvetskog Kupa u paraglajdingu, čiji je neposredni organizator naš klub. Ovo veliko međunarodno vazduhoplovno takmičenje će se održati od http://www.facebook.com/l/;19.07.http://www.facebook.com/l/;24.07.2009 godine na terenima za letenje grada Niša.

sekretar kluba
Srđan Srdanović
Kontakt: 063/838/15/07


# prevoz paraglajding davanje krvi Niška Banja
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima