Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Otvoren Mini sajam sporta

rss

06.06.2022. Opština Aleksinac

U okviru obeležavanja Dana opštine, danas je u centru Aleksinca, na platou kod gradske fontane otvoren „Mini sajam sporta“

Otvoren Mini sajam sporta

Predsednik opštine Aleksinac, Dalibor Radičević zajedno sa načelnikom Opštinske uprave Dejanom Miloševićem, kao i predsednikom Sportskog Saveza opštine Aleksinac, Bojanom Mladenovićem, otvorio je danas "Mini sajam sporta“ za decu, pozdravio je sve učesnike i iskazao zadovoljstvo što je opština Aleksinac organizator ovakvog sajma.

Pored predsednika opštine Aleksinac, učesnicima se obratio i generalni sekretar Sportskog Saveza Srbije Goran Marinković,koji je takođe pozdravio sve učesnike i poželeo da mladi na ovom sajmu upoznaju što veći broj sportova i što pre krenu da treniraju neki od sportova.

Ispred Sportskog Saveza opštine Aleksinac, koji je inače organizator ovog sajma, obratio se Bojan Mladenović, predsednik Sportskog Saveza Aleksinac, i naglasio da se „Mini sajam sporta“ u našoj opštini održava od 2018. godine.

Direktor Sportsko rekrativnog centra Alesinac, Dušan Pešić, prisustvovao je otvaranju sajma zajedno sa gostima iz Republike Severne Makedonije. Sportsko rekreativni centar je prižio i svu pomoć u organizaciji sajma.

Na sajmu svoje sposobnosti prikazali su košarkaši i košarkašice Košarkaškog kluba „Napredak”, Muški rukometni klub Aleksinac, fudbaleri Škole fudbala „Vaske“ i fudbalerke ŽFK „Morava”, kao i članovi Džudo Kluba Aleksinac, karatisti KK „Šumatovac“, planinari i planinarke „Brđanka”, stonoteniseri „Jezera“ iz Bovna i „Šumatovac” iz Aleksinca, vežbačice kangu džampa iz Žitkovca, kao i predstavnici ovdašnjeg Saveza za školski sport.

Foto: Saša Gidra Marković

Još fotografija možete pogledati klikom na dugme: JOŠ FOTOGRAFIJA


# predsednik opštine Dejan Milošević sport Dalibor Radičević fotografija Bojan Mladenović sajam sporta Dušan Pešić
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima