Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Osnovana Jadranska džiu-džicu liga

rss

14.02.2011.

Na sastanku održanom u petak 11.02.2011. god. u Novom Sadu-Temerinu osnovana je regionalna Džiu-džicu liga u kojoj će se takmičiti i jedan aleksinački klub. Džiu-džicu klub "N&F" iz Aleksinca, su na ovom sastanku, predstavljali treneri Dragan Trajković i Jovica Dimitrijević.

Osnovana Jadranska džiu-džicu liga

Ligu čine ukupno devet klubova, po dva kluba iz četiri država bivše SFRJ: Slovenije, BiH, Crne Gore i Srbije, Makedoniju jedna ekipa, dok predstavnici Hrvatske nisu došli. Sedište Lige je Maribor, a direktor i v.d. Predsednika Lige je g. Karl Kelc iz Slovenije.

Naredne nedelje će se izvršiti formalna i pravna registracija Lige kod EJJF-Evrpske ju jitsu federacije i JJIF-Svetske ju jitsu federacije. Usvojen je Statut Lige i kalendar takmičenja Lige, a 1. kolo je već 12.marta u Mariboru. Ekipa se prijavljuje pre početka lige za narednu godinu, broje je 10 takmičara (4 rezerve) i 2 trenera. Liga će imati 5. kola plus fajnal for, takmičiće se samo seniorska ekipa u borbama u kategorijama: -62, -69, -77, -85, -94 i +94 kg, po sistemu 3x3, a pravo nastupa za seniore imaće i juniori.

Džiu-džicu klub "N&F" Aleksinac ima kompletnu senirsku ekipu iz svog sastava.


# džiu džicu N&F džiu džicu klub NIF Dragan Trajković Jadranska liga borilački sportovi
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima