Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

OKRUŽNA LIGA: Rekapitulacija 8.kola

rss

06.10.2019. Milan Milojević

Rutevčani nastavljavaju sa pobedama, Rudari se konsolidovali, Krušijanima slađi bod protiv lidera, Kormanci neprijatno iznenadili, Palilulcima bod u derbiju začelja.

Detalj sa utakmice Napredak 2012-Naisus 1977

Možemo reći da je bio uspešan vikend naših okružnih ligaša. Veliki bod su Krušijani uzeli na svom terenu u Gredetinu protiv lidera prvenstva iz Rožine, ekipe koja je do ovog kola imala stopostotan učinak na svom kontu. Jedini strelac za izjednačenje rezultata bio je Miloš Milanović u 54 minutu. Mogli su domaći i do celog plena ali je Aleksandar Petrović u 89 minutu pogodio stativu.

Rutevčani se ne šale. Trenutno četvrtoplasirana ekipa na tabeli je do nogu potukla u Batušincu domaću ekipu Mladosti, kojoj je prošle sezone za dlaku izmakla zona. Junak utakmice i dvostruki strelac bio je Nemanja Rajković, dok se u listu strelaca upisao i mlađani Veljko Stanković.

Rudari su se posle neočekivanog prošlonedeljnog poraza od ekipe Padine izdigli i lako i ubedljivo pobedili novajliju iz Baličevca. Dvostruki strelac bio je Aleksa Stojmenović, dok su se po jednom upisali Petar Đorđević i Stefan Petrović.

Kormanci su vezali drugi uzastopni poraz. Ovog puta na svom terenu gosti iz Kočana bili su bolji te zasluženo odneli sva tri boda.

Aleksinačka Palilula donosi slađi bod iz Gadžinog Hana. U  derbiju dve poslednje plasirane ekipe mreže su mirovale, te je stanje na tabeli ostalo ne promenjeno.

SEMAFOR 8. KOLA :

Napredak 2012 – Naisus 1977 1:1

Radnički 1947 - Moravac (ZT) 3:2

Mladost - OFK Rutevac 1908  0:3

Sloga - Radnički 1924  0:4

Moravac (Č) – Padina 1989 2:3

Rudar ALPOS – Baličevac 1974  4:0

Zaplanjac - Palilula  0:0

Rasovača - Doljevac 1:2

Elid – Pobeda  1:3

Naisus iz Rožine i dalje ubedljivo vodi na tabeli sa 22 osvojena boda, Rudar ALPOS ostaje drugi zajedno sa Radničkim iz Kočana ali sad su smanjili zaostatak za liderom, te imaju po 18, Rutevčani su i dalje na četvrtom mestu, sakupivši 16 boda, Kormanci su nakon drugog vezanog poraza pali na deveto mesto, zajedno sa Mladošću iz Batušinca te ekipom Doljevca sa po 12 osvojenih boda, Krušijani su i dalje trinaesti sa osam bodova na svom kontu, dok Palilulci dele poslednje mesto sa nekadašnjim srpskoligašem iz Gadžinog Hana, sakupili su po 4 boda.   

Sledećeg vikenda na Aleksinačkom Rudniku ekipa Rutevca dočekuje Zaplanjac, i očekuje nova tri boda, Kormanci gostuju ekipi Padine u Baličevcu, Krušijani gostuju u Doljevac, dok na gradskom stadionu u Aleksincu u komšijskom derbiju Palilula dočekuje ekipu Rudara.


# fudbal Gredetin Nišavska okružna liga Aleksa Stojmenović
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima