Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Održana Trka za srećnije detinjstvo - „Imamo cilj, dođi na start“

rss

15.11.2015. Saša Marković Gidra

Humanitarna sportsko rekreativna akcija, trka „Za srećnije detinjstvo“, je najmasovnija i najveća akcija Crvenog krsta Srbije. Moto ovogodišnje akcije glasi „Imamo cilj – Dođi na start“

Foto Radio Aleksinac

Učesnik akcije daje svoj skromni doprinos kupovinom učesničkog broja u iznosu od 50 din, i nije u obavezi da se takmiči.

Cilj akcije je poboljšanje socijalnog materijalnog položaja posebno ugrožene kategorije dece.Trka je inače trebala da se održi u sklopu dečje nedelje, ali zbog vremenskih nepogoda održana u subotu 14. novembra na Gradskom stadionu u Aleksincu.

Foto Radio Aleksinac

Kao i svake godine akcija je bila dobro posećena, a samo takmičenje je bilo organizovano po starosnim kategorijama i po završetku akcije usledila je dodela diploma najuspešnijim učesnicima.

Foto Radio Aleksinac

Ovu akciju pomogli su: Fudbalski klub „Napredak“, Centar za kulturu i umetnost, Služba hitne pomoći, Policiska stanica Aleksinac, OTIS Aleksinac, Radio Aleksinac, Predškolska ustanova „Lane“, Osnovne i sredne škole naše opštine i naravno volonteri Crvenog krsta Aleksinac.

Pobednici po kategorijama:
Zabavište devojčice – Mia Filipović
Zabavište dečaci – Dimitrije Marković
Prvi i drugi razred - Mirjana Marković i Aleksandar Popović
Treći i četvti razred - Staša Manasić i Martin Savić
Peti i šesti razred - Jovana Veljković i Jovan Stević
Srednje škole - Renata Solunović i Uroš Petrović

 


# OTIS Centar za kulturu i umetnost Crveni krst škole Radio Aleksinac Aleksandar Popović Saša Marković Gidra Ana Marković trka za srećnije detinjstvo Mirjana Marković Uroš Petrović
@cekulaleksinac @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima