Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Održana sednica FSS u Aleksincu, obećana pomoć

rss

26.12.2012. Izvor: OK RADIO

Tomislav Karadžić, predsednik FSS, na sednici Izvršnog odbora FS regiona istočne Srbije, održanoj u Aleksincu, obećao je pomoć okružnim fudbalskim savezima na jugu Srbije, apostrofirajući Pčinjski kao jedan od najsiromašnijih.

Održana sednica FSS u Aleksincu, obećana pomoć

- Van svih para, koje će FSS opredeliti prema regionalnim organizacijama za godišnju aktivnost, na Izvršnom odboru ću predložiti, transparentno kako smo godinama unazad radili, da se FS RIS pruži novčana pomoć od 1,5 miliona dinara.

A da se najugroženijim okružnim fudbalskim organizacijama, Pirotskom, Pčinjskom i Nišavskom dodeli interventna pomoć od po 50.000 dinara.

Uz to, do kraja januara biće vam dodeljena oprema vrednosti od 45.000 evra, koju ćete verujem na najpošteniji način raspodeliti, a sredstva usmeriti tamo gde je najpreče – izjavio je predsednik Karadžić.

On je obećao da će uskoro obići, ili će poslati svoje izaslanike, da pomognu okružnim fudbalskim organizacijama na krajnjem jugu Srbije da lakše prebrode probleme i teškoće koji su predstavljeni u Aleksincu.



# fudbal sport
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima