Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Odigran gradski derbi Napredak-Rudar

rss

22.09.2013. Nenad Stojić

U subotu je na gradskom stadionu, sa početkom u 16 časova, odigran gradski derbi između ekipa Napretka i Rudar Alposa sa Aleksinačkog Rudnika.

Odigran gradski derbi Napredak-Rudar

Pred nekoliko stotina gledalaca i u skoro idealnim uslovima za igru,viđena  je zanimljiva partija koja je obilovala golovima. Krajnji rezultat je glasio 3:2 za goste sa Aleksinačkog  Rudnika.

Gosti su poveli sa 1:0 golom Simonovića, inače novog pojačanja  ekipe Rudara.To je bio i rezultat sa kojim su ekipe otišle  na poluvreme. Izjednačujući  gol za Napredak je delo igrača  Rudara Bojovića, koji je loptu glavom sproveo u sopstvenu mrežu. Gosti su poveli golom kapitena Zemljaka, ali se nisu dugo radovali jer je odbrambeni igrač  Napretka Zdravković nakon par minita izjednačio  na 2:2 preciznim udarcem glavom. Pobedu ekipi Rudara i nova 3 boda doneo je najbolji pojedinac na terenu, Simonović, nakon greške  jednog odbrambenog igrača  Napretka.

Krajnji utisak je da su gosti zasluženo  pobedili, obzirom da su imali više  šansi  za gol,a sa druge strane glavna pojačanja  u ekipi Napretka su ovog puta podbacila. Koliko je utakmica bila puna zara  i borbe svedoče  i nekoliko žutih  i dva crvena kartona koja su dobili igrači  obe ekipe zbog nesportskog ponašanja.

Trenutno ekipa Napretka ima skor od jedne pobede, jednog remija i četiri  izgubljene utakmice,dok ekipa Rudara ima jednu pobedu više, a poraz manje.

U sledećem kolu ekipa Napretka gostuje Balkanskom, dok na Aleksinački  Rudnik stiže  ekipa Radana.


# fudbal Rudar FK Napredak FK
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima