Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Novo zlato i bronza za Aleksinčane

rss

15.10.2018.

Na Internacionalnom džiu džicu turniru "Sankt Peterburg Open 2018" koji je održan u subotu i nedelju, 13. i 14. oktobra 2018. godine, u Sankt Peterburgu u Rusiji nastupilo je preko 650 takmičara iz Rusije, Kazahstana i po prvi put iz Srbije.

Novo zlato i bronza za Aleksinčane

Klub "NiF" iz Aleksinca je kao predstavnik Srbije nastupio sa dva takmičara - članovima Reprezentacije Srbije koji su osvojili jednu zlatnu i jednu bronzanu medalju.

Zlatnu medalju u svojoj kategoriji kadeti -73kg nakon pet ostvarene teške pobede osvojio je Miloš Miljković, dok je bronzanu medalju osvojio Filip Trajković u kategoriji -94kg.

Filip se takmičio sa znatno starijim i mnogo iskusnijim takmičarima ali je uspeo u repasažu da osvoji medalju. Nikola Trajković zbog povrede koju je zadobio prošlog vikenda na turniru u Nemačkoj nije nastupao u borbama, pa je u Rusiji imao ulogu trenera čime je svojim iskustvom i savetima sa klupe u mnogome doprineo u osvajanju Miloševe i Filipove medalje.

Na ovom prestižnom Azijsko-Evropskom takmičenju naš klub i našu zemlju je predstavljao međunarodni sudija Dragan Trajković koji je od strane sudijske organizacije Rusije dobio čast da sudi dva finala kao glavni sudija na tatamiju.


# Nikola Trajković Filip Trajković Rusija Dragan Trajković Miloš Miljković N&F džiu džicu klub NIF
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima