Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Nova pojačanja i početak pripreme za OFK Sloga iz Dobrujevca

rss

11.08.2019.

Uprava OFK Sloga, na čelu sa predsednikom kluba Slobodanom Veljkovićem nije sedela skrštenih ruku u danima pauze. Prošlogodišnje prvensto OFK Sloga je završila na trećem mestu, iako je bila u trci za viši rang sve do zadnjeg kola. Istim tempom nastavlja se i ove godine, a prioritet ekipe je osvajanje prvog mesta i plasman u viši rang takmičenja.

Nova pojačanja i početak pripreme za OFK Sloga iz Dobrujevca

Ekipu u letnjem prelaznom roku nije napustio niko tako da je kostur ekipe ostao isti, u klubu su dovedena i nekoliko pojačanja to su mahom iskusni igraci koji su došli iz ekipe OFK Draževac. To su Marko Popović, Dejan Vuladinović, Marko Miladinović, Rastko Radojković, Nikola Mijailović i Dušan Blagojević.

Pored kostura ekipe i novih šest pojačanja u klubu očigledno je da će OFK Sloga jurišati ka osvajanju prvog mesta što se može naslutiti već i posle prve prijateljske utakmice protiv prošlogodišnjeg prvaka OFK Aleksinac i novog člana okružne lige OFK Rutevac koji je deklasiran na domaćem terenu rezultatom 5:1, osim te utakmice u narednom periodu OFK Sloga će odigrati još nekoliko prijateljskih utakmica sve do početka prvenstva.

Komentara: 2


# fudbal Marko Miladinović Sloga OFK Dobrujevac
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-6)

    Fudbal 11.08.2019.
    Niste trebali da prepisete delove teksta koji je pisan za FK "Jastrebac" koji je institucija za klub iz Dobrujevca. Pre svega sto se tice terena, sto se tice uslova i sto se tice svega. Teren u Dobrujevcu je njiva za teren u Tesici. Ko god da dodje u Tesicu ne presvlaci se na terenu vec u svlacionici. JEDAN OD VODECIH LJUDI U KLUBU JE NAJVECI PREVARANT I MANIPULATOR, NE ZELIM DA GA IMENUJEM.

  • (+) (-3)

    Sone 15.08.2019.
    Jeste Livada al na toj livadi nikad niste pobedili niti ce da pobedite ni u tesicu nas niste pobedili a kamo li kod nas pozdrav glomane i nadaj se za petardu


[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}