Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

"Nif" na turniru u Mariboru osvojio pet medalja

rss

08.04.2013. Izvor: Radio Aleksinac

U subotu i nedelju, 06. i 07. aprila 2013. godine, u sportskoj hali „Tabor“ u Mariboru u Sloveniji održan je 9. Internacionalni turnir "Robi Rajh", na kome je učestvovalo 346 takmičara iz 34 klubova iz 11 država Evrope (Nemačka, Poljska, Švajcarska, Austrija, Italija (i Sicilija), Srbija, Hrvatska, BiH, Crna Gora, Makedonija i domaćin Slovenija).

Džudo i džiu-džica klub „Nif“  nastupio je sa sedmoricom trenutno najspremnijih takmičara u nekoliko kategorija - seniori, juniori, kadeti i nade, a predvodio ih je trener Dragan Trajković. Na ovom prestižnom takmičenju naši takmičari osvojili su ukupno 5 medalja - 2 zlatne i 3 srebrne.

Junior Vladica Ranđelović u kategoriji do 56 kilograma i kadet Nikola Trajković u kategoriji do 76 kilograma osvojili su zlatne medalje. Drugoplasirani su bili Darko Grujić, u kategoriji juniora do 62 kilograma i debitanti Martin Pavlović u kategoriji nade do 62 kilograma i Filip Trajković u kategoriji nade do 60 kilograma. Mlađan i Stefan Grujić ovoga puta su ostali bez medalja.Nažalost, zbog nedostatka sredstava, četvorica takmičara „Nif“-a nisu otputovala u Sloveniju.

- Naš klub već četiri godine nastupa na ovom prestižnom  takmičenju i do sada su naši takmičeri postizali veoma zapažene rezultate, ne samo od interesa za opštinu Aleksinac, već i od interesa za naš savez i državu. To su i ovoga puta potvrdili osvojivši ukupno pet medalja. Uspeh je utoliko veći jer su dve medalje osvojili takmičari u mlađim kategorijama, koji po prvi put nastupaju na ovako jakom takmičenju, pa u budućnosti naš klub ne treba da razmišlja o rezultatima - ističe za Radio Aleksinac trener Dragan Trajković.

Pored Aleksinčana, iz Srbije su na turniru u Sloveniji učestvovali i klubovi iz Beograda, Novog Sada i Temerina, koji su takođe ostvarili zapažene rezultate.

 

video...

Komentara: 0


# Nikola Trajković Filip Trajković Radio Aleksinac Dragan Trajković medalja borilački sportovi Martin Pavlović
@ 

[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}