Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Napredak želi protiv Metalca da se iskupi za poraz u Novom Sadu

rss

23.01.2020. Južne vesti

Priliku da se iskupe za prošlonedeljni poraz od poslednjeplasirane Vojvodine u Novom Sadu, košarkaši Napretka iz Aleksinca imaće na svom terenu pošto u petak, 24. januara dočekuju Metalac iz Valjeva, trenutno 12. ekipu na tabeli Košarkaške lige Srbije. U taboru domaćina kažu da su spremni za sedmi trijumf pred svojim navijačima.

Foto: arhiva

Aleksinačka ekipa trenutno zauzima sedmu poziciju na tabeli KLS-a, a da bi mirno nastavila borbu za Superligu moraće da upiše novu pobedu na svom terenu. Da je ekipa spremna za to, potvrđuje Luka Milojević, košarkaš Napretka.

Očekuje nas jedna teška utakmica jer mislim da za nas nema lakih mečeva. Moramo maksimalno da uđemo koncentrisano i ispoštujemo dogovore. Ova utakmica je bitna jer bi nas uvela u mirne vode i držala u borbi za Superligu. Pozvao bih publiku da dođe i bude naš verni šesti igrač i tako nam pomogne da stignemo do trijumfa - kaže Milojević.

Napredak zna kako sa Metalcem jer je slavio (71:61) u prvom delu sezone na utakmici u Valjevu. A da mogu do nove pobede aleksinački košarkaši, smatra i najiskusniji među njima Slaviša Bogavac.

Utakmica protiv Metalca je bitna jer smo prošle nedelje odigrali slab meč i ostali smo dužni i sebi i navijačima za poraz u Novom Sadu. Metalac ima mladu ekipu, dosta energije i neće doći u Aleksinac da se preda. Bitno je za nas da uđemo dobro u utakmicu, a igramo na našem terenu. Ako zabeležimo pobedu, neke stvari u prvenstvu će biti rešene - kaže Bogavac.

Utakmica u Hali sportova u Aleksincu na programu je u petak, 24. januara od 18 sati.


# košarka Napredak KK Metalac KK
@KKNapredakAl @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima