Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

KSR Trnjane osvojio treće mesto u Velesu

rss

26.04.2016. Mića Dimitrijević

Klub sportskih ribolovaca "Trnjane" - iz Trnjana je postigao lep uspeh na međunarodnom kupu u Velesu u Makedoniji.
Osvojeno je treće mesto u ekipnom poretku, kao i jedno prvo i drugo mesto u pojedinačnom plasmanu, a treće mesto na pisti u pojedinačnom plasmanu.

KSR Trnjane osvojio treće mesto u Velesu

U organizaciji SRD "Metalurg" iz Velesa, Makedonija, u subotu 23. aprila 2016. god. održan je 8. međunarodni kup "CVETNICI 2016".

Na jezeru Mladost (nadomak Velesa) se je takmičilo 12 ekipa, od kojih 7 iz Makedonije, 4 iz Srbije i jedna iz Crne Gore.

Pobedila je ekipa "Vardar" iz grada Negotino u Makedoniji, druga je bila ekipa "Pusta reka" iz Doljevca, dok je treće mesto zauzela naša ekipa kluba sportskih ribolovaca "Trnjane" - opština Aleksinac.

Po oblačnom, ali toplom vremenu pecala se uglavnom crvenperka, sunčica i beovica, dok je jedino pobednička ekipa uspela da ulovi pet šarana. Pobednici su nagrađeni peharima, medaljama i diplomama. Domaćin je dobro organizovao ovo svoje tradicionalno takmičenje u sportskom ribolovu.

- Koristimo priliku da se ovim putem zahvalim domaćinima na lepom dočeku i gostopristvu koje su nam priredili tokom trodnevnog boravka u Velesu (od 22. do 24. aprila 2016.god.), poručuju iz kluba.

Komentara: 0


# opština Trnjane ribolov Makedonija Trnjane KSR Veles
@ 

[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}