Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Kostić učestvovao na 22. Novosadskom polumaratonu

rss

31.03.2015.

Na novosadskom polumaratonu, među 1100 takmičara, učestvovao je i Predrag Kostić iz AK Napredak

Kostić učestvovao na 22. Novosadskom polumaratonu

U Novom Sadu je 29.03.2015. održan 22. Novosadski polumaraton. Preko 1100 trkača učestvovalo na ovoj manifestaciji. U glavnoj trci na 21.1 km bilo je 806 takmičara iz 16 zemalja.

Predrag Kostić je predstavljao naš klub na ovom takmičenju. Zauzeo je plasman između 15. i 20. mesta, očekujući konačne rezultate, a trčao je 1 sat 23 min. 56 sek.

"Prvih 10 km sam bio u vodećoj grupi takmičara i držao odličan ritam, posle 12 km sam osetio bol u predelu stomaka koji mi je poremetio ritam i onemogućio mnogo bolji rezultat od ovog koji sam ostvario. Nisam zadovoljan ovim rezultatom, slabiji je od prethodnog za 3 minuta, ali ipak sam završio trku do kraja i ostvario neki plasman. Konkurencija je bila dosta jaka, staza je bila odlična za novi lični rekord, ali ovog puta to nisam uspeo da ostvarim." kaže Kostić.

"Na narednim trkama probaću da pomerim granicu ispod 1 sata i 20 minuta za koju sam spreman, dobio sam već neke pozive za naredna takmičenja, a u narednih par nedelja odlučiću na kome takmičenju ću učestvovati." objašnjava svoje planove najpoznatiji aleksinački atletičar.

 


# atletika Predrag Kostić Novi Sad polumaraton
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima