Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Košarkaši Napretka danas u gostima Vojvodini uz TV prenos

rss

17.01.2020. Južne vesti

Priliku da ponovo slave nad novosadskom Vojvodinom, ekipom koja se nalazi na poslednjem mestu na tabeli Košarkaške lige Srbije, košarkaši aleksinačkog Napretka imaće u petak, 17. januara u Novom Sadu. Meč 16. kola KLS-a prenosiće TV Arena sport 2.

Foto: arhiva

Duel sa "fenjerašem" aleksinački tim, trenutno peti na tabeli, čeka nakon pobede nad Novim Pazarom u Aleksincu, a eventualnom pobedom u Novom Sadu aleksinački tim bi bio jako blizu opstanku u elitnom rangu i dodatno se približio plasmanu u Superligu.

Da u timu sa juga Srbije vlada dobro raspoloženje, potvrđuje i Dimitrije Raičević, najbolji strelac Napretka.

Sada se lepo vidi ovaj naš bilans od 8 pobeda i 7 poraza, što bi se reklo, lakše se diše. Vojvodina je vrlo nezgodna ekipa, ima dosta dobrih igrača, a uz mladost i iskustvo koje ima ne zaslužuje ovu poziciju na tabeli. Sa druge strane, pokušaćemo da napravimo "brejk" i potvrdimo mesto u KLS ligi koje zaslužujemo - kaže Raičević

U prvom delu sezone Napredak je u svom Aleksincu ubedljivo slavio 112:94 nad Vojvodinom. Priliku za novu pobedu vidi i košarkaš Lazar Stanković.

Očekujem dobru, ali tešku utakmicu. Ekipa Vojvodine je neugodna, bilans na tabeli ništa ne pokazuje, ali mi očekujemo pobedu - kaže Stanković.

Utakmica u Novom Sadu je na programu u petak, 17. januara od 18 sati, a najavljen je i prenos na Areni sport 2.


# košarka Napredak KK Vojvodina KK
@KKNapredakAl @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima