Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

FUTSAL: Brđanka bolja od Bora

rss

05.11.2019. Milan Milojević

Prva pobeda Aleksinčana na futsal sceni

FUTSAL: Brđanka bolja od Bora

KMF ''BRĐANKA'' (ALEKSINAC) – KMF ''BOR'' (BOR) 10:7 (5:1)

 

Na zatvaranju 3.kola Regionalne futsal lige ''SEVER'' igrači obeju ekipa su priredili pravi vatromet golova Aleksinačkoj publici. Brđanka je na debiju pred svojim navijačima pobedila iskusnu ekipu iz Bora, koja je do prošle sezone igrala treću ligu, te tako upisala prve bodove u svojoj istoriji.

Sve je počelo kako se poželeti može za domaće. Za nepunih sedam minuta na semaforu je već pisalo 3:0. Pogotke su postigli Slobodan Živković, Miloš Đošev i Dejan Arsić. Gosti preko Stanojevića minut kasnije uspevaju da postignu svoj prvi pogodak na utakmici. Igrao se 16 minut kada je viđen možda i najlepši detalj utakmice. Mihajlo Cvetković je nanizao kompletnu odbranu Borana i rutinski savladao Stojičića. Do odlaska na odmor kapiten Vladimir Gojković u 19 minutu postiže peti pogodak.

U nastavku Slobodan Živković u 23 i Miloš Đošev u 25 minutu svojim drugim pogocima donose najveću prednost Aleksinčanima. Tada se menja kompletna petorka, priliku dobijaju svi igrači što koriste Borani i u igri bez golmana uspevaju da ublaže poraz. Do kraja utakmice u listu strelaca se upisuju Dejan Arsić u 28 i 35, te Mihajlo Cvetković u 31 minutu.

Mrlju na odličnu predstavu u Aleksinačkoj hali sportova bacili su igrač domaćih Jevremović i gostujući igrač Stanojević, koji su zbog obostranog koškanja zaradili isključenja u 18 minutu.

Na kraju je objektivna publika gromoglasnim aplauzom ispratila prvu pobede Brđanke.


# futsal Brđanka KMF
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima