Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

FUTSAL: Aleksinčani poraženi u derbiju kola

rss

10.03.2020. Milan Milojević

Borani zasluženo slavili

Sa sinoćne utakmice u Boru

KMF ''BOR'' (BOR) - KMF ''BRĐANKA'' (ALEKSINAC)  8:6 (3:1)

Loša igra i greške u odbrani skupo su koštale futsalere Aleksinačke Brđanke na sinoćnom gostovanju u Boru.

Na zatvaranju 10.kola Regionalne futsal lige grupa ''SEVER'' domaće je samo pobeda ostavljala u igri za plasman u viši rang. Ipak prvu priliku imaju gosti u drugom minutu kada Mihajlo Cvetković iz izgledne prilike pogađa stativu. Domaćin ubrzo postiže dva pogotka, smiruje igru da bi tri minuta pre kraja prvog poluvremena stekli opipljiviju prednost. Ipak, najiskusniji Dalibor Matejev u poslednjem minutu vraća kakvu takvu nadu Aleksinčanima.

Početkom drugog poluvremena kapiten Slobodan Živković smanjuje prednost na gol zaostatka. A onda se punih deset minuta igralo gol za gol. Domaćin na šest minuta pre kraja vraća tri gola prednosti. Tada Aleksinčani igraju bez golmana na sve ili ništa i na minut i po pre kraja utakmice postižu dva efektna pogotka. Ipak nekoliko sekundi pre poslednjeg zvižduka glavnog sudije u napadu koji je donosio i pored loše igre osvajanje dragocenog boda Aleksinčani gube loptu a domaći lako pogađaju praznu mrežu.

Dvostruki strelci bili su Dalibor Matejev i Predrag Spasić, dok su po jednom savladali domaćeg golmana kapiten Slobodan Živković i Andrija Ljubisavljević.

I pored poraza futsaleri Brđanke i dalje drže sve u svojim rukama. U slučaju pobeda u sva četiri preostala duela biće sigurno prvaci lige.

Već ovog vikenda u goste u Aleksinačkoj hali sportova dolazi ekipa KMF ''BABUŠNICA 2011'' iz istoimene varošice. Jesenas su Aleksinčani trijumfovali sa 6:3 tako da se i sada očekuju nova tri boda pred gostovanje u Varvarin.

 


# futsal
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima