Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

FK Rudar, najmlađa ekipa u niškoj zoni

rss

07.03.2016. Dimitrije Stojadinović

Kao što, verovatno, već znate, FK “RUDAR ALPOS” se nalazi u veoma teškoj finansijskoj situaciji i na poslednjem je mestu tabele Zone istok.

FK Rudar, najmlađa ekipa u niškoj zoni

Uz dosta promena u klubu, na čelu sa novim predsednikom Bodranom Markovićem, situacija ide na bolje. Uz nekoliko pojačanja, kao što su Doderović (golman), Petrović i mladi, ambiciozni Gojković, mogu da izbore opstanak u Zoni istok. To je i jedini cilj uprave, kao i seniora na čelu sa kapitenom Zemljakom.

Omladinci Rudara su svetla tačka ovog kluba, a briljiraju u 1. RIS ligi. Mnogi omladinci su, takođe, priključeni prvom timu.

Bez obzira na tešku finansijsku situaciju, u prvom delu takmičenja završili su kao 5. na tabeli uz fantastične rezultate. Među omladincima se nalaze sledeći igrači: Stojadinović (golman), Nikolić, Lazarević, Spasić, Milojević, Milojković, Durmišević, Marjanović, Galić, Marković, Gojković, Nešić, Rajković i jedan od najiskusnijih, kapiten Radulović.

Za sve postignute rezultate omladinaca zaslužni su treneri Aleksandar Zemljak i Miloš Belić, koji imaju ambicije da ova sjajna generacija momaka na kraju sezone završi na vrhu tabele.

Omladinci prvu utakmicu u drugom delu sezone igraju u Paraćinu u subotu, dok će prvi tim u nedelju odmeriti snage sa FK RTANj iz Boljevca.


# Aleksinački Rudnik fudbal Rudar FK Aleksandar Zemljak Dimitrije Stojadinović Bodran Marković Miloš Belić
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima