Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Filip Trajković osvojio zlato na evropskom takmičenju

rss

09.10.2018.

Odlične sportske vesti stižu iz Gelzenkirhena u Nemačkoj. Na Grand slam džiu džicu turniru "German Open 2018" koji je održan u subotu i nedelju, 6-tog i 7-mog oktobra, klub "NiF" su predstavljala tri takmičara, članovi reprezentacije Srbije, i osvojili jednu zlatnu medalju i jedan seniorski plasman 5. mesto.

Filip Trajković osvojio zlato na evropskom takmičenju

Zlatnu medalju u kategoriji juniori -94kg nakon tri ostvarene teške pobede osvojio je Filip Trajković, inače aktuelni prvak Evrope u ovoj kategoriji.

Nikola Trajković, od ove godine najmlađi senior je nakon 4 pobede i 2 poraza zauzeo visoko 5. mesto u svojoj kategoriji seniori -85kg čime je osvojio nove bodove za Svetsku rang listu. Izgubio je borbu od takmičara iz Poljske za ulazak u polufinale.

Miloš Miljković iako je kadet, nastupao je u kategoriji Juniora -69kg. On je u prvoj borbi sa znatno iskusnijim takmičarem iz Belgije zadobio povredu te je bio prinuđen da preda svoj meč i tako ostao bez prilike da se bori za medalju.

Na ovom prestižnom takmičenju u Evropi naš klub i našu zemlju je predstavljao međunarodni sudija Dragan Trajković koji je nakon ovog uspešnog suđenja ispunio sve kriterijume za sticanje najveće Evropske sudijske licence "Kontinental A".

Uprava kluba "NiF" Aleksinac


# Nikola Trajković Filip Trajković N&F džiu džicu klub NIF Dragan Trajković Nemačka Miloš Miljković
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima