Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Džudisti doneli 7 medalja sa turnira "Mladost Evrope"

rss

20.03.2017.

U izuzetno jakoj, međunarodnoj, konkurenciji takmičari DžK "Aleksinac" su osvojili 7 medalja

Džudisti doneli 7 medalja sa turnira "Mladost Evrope"

Na Međunarodnom turniru "Mladost Evrope", održanom u Nišu, 19. marta, učestvovalo je oko 300 takmičara iz 43 klubova Srbije, Bugarske, Makedonije, Crne Gore, Grčke i Rumunije.

U izuzetno jakoj konkurenciji takmičari DžK "Aleksinac" su osvojili 7 medalja i to jednu zlatnu, jednu srebrnu i pet bronzanih medalja.

- Odlične borbe i medalje pokazuju da će ova godina biti još jedna u nizu uspešnih DžK "Aleksinac", kluba koji postoji 4 godine, a već ima rezultate sa nacionalnih i međunarodnih takmičenja, navodi trener kluba, Bojana Stanković.

Rezultati:
Lazar Stoiljković, prvo mesto
Janja Zdravković, drugo mesto
Anđela Nikolić, treće mesto
Marko Dimitrijević, treće mesto
Sergej Lazarević, treće mesto
Aleksej Vasić, treće mesto
Filip Stanojev, treće mesto

- Očekuje nas veoma buran period takmičenja u cilju što bolje pripreme starijih pionira, koje ove godine Prvenstvo Centralne Srbije očekuje u junu mesecu, a zatim očekujemo da se naši takmičari plasiraju na Državno prvenstvo Srbije za starije pionire - dodaje Bojana Stanković.

Komentara: 1


# Niš džudo Bojana Stanković prvenstvo Srbije borilački sportovi džudo klub Aleksinac Janja Zdravković Filip Stanojev Anđela Nikolić Sergej Lazarević Aleksej Vasić Lazar Stoiljković
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+2) (-5)

    Stara Bakja 22.03.2017.
    DECA U OPSTINI SU ZAISTA FINA.IMAM 80 GODINA TREBAO SAM CEKATI U RED ZA OVERU A BILA GUZVA.ODMA SU ME POZVALI I ZAVRSILI OVERU. POTPISA SE DE TREBA.TAKO I U BUDUCE DA RADITE DECO.VERUJEM DA IMAJU CVRSTU RUKU KOJA GI DRZI POD KOTROLU.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima