Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Dve medalje za Zekoviće

rss

10.06.2013.

Zekovići su se sa dva takmičenja, održana u dva naša velika grada, vratili sa dve medalje.

Dve medalje za Zekoviće

Na 4.međunarodnom mitingu "Prof. Aleksandar Marinković" održanog  8. juna u Beogradu na stadionu Vojne Akademije učestvovala je Milica Zeković kao članica reprezentacije Centralne Srbije u trci na 400 metara za juniorke i zauzela je 3. mesto sa rezultatom 60.32.

Odličan rezultat za Milicu pred početak najvažnijih trka u sezoni. Ovo je najbrža trka u ovoj godini i očekuje se još bolje vreme u narednim trkama.

Na Prvenstvu Srbije u hodanju održanom u Nišu 8. juna u Nišu Milan Zeković je osvojio 1. mesto u trci na 10 km za juniore sa rezultatom 48 minuta i 50 sekundi.

"Ovo je bila poslednja trka u ovom delu sezone za Milana, sledeća takmičenja kreću krajem avgusta meseca i početkom septembra. Možemo da kažemo da je sezona bila uspešna u ovom prvom delu,očekivanja su bila malo veća od ostvarenih rezultata. Najbitinije je da je Milan hodao konstantno na 48 minuta sve prethodne važne trke. Popravio je svoj lični rekord za 2 minuta u odnosu na prošlu godinu. Očekujem u drugom delu sezone poboljšanje ovog rezultata." - navodi trener Predrag Kostić

 


# atletika Predrag Kostić Milica Zeković Milan Zeković Aleksandar Marinković
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima