Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Derbi zone ”ISTOK” u Subotincu, derbi OFL-a u Kraljevu

rss

27.04.2019. Milan Milojević

Danas je na programu kompletno 24.kolo zone ”ISTOK”. Prava poslastica za naše ljubitelje fudbala desiće se u Subotincu gde domaća Moravica dočekuje drugoplasirani Hajduk Veljko iz Negotina.

Foto: arhiva

Kako kaže za portal Proverena vest, kapiten i najbolji igrač Moravice iz Subotinca, Nenad Milunović ekipa će izgarati da iznenadi Negotince i pored osam boda zaostatka za vodećim Timočaninom.

"Naša ekipa nema šta da izgubi, igramo dobro ovog proleća, na tabeli smo odmah iza vodeće trojke, što je za jednu malu sredinu kao što je Subotinac veliki uspeh. Negotinci moraju da igraju ofanzivno jer njihovi konkurenti imaju na papiru lakše protivnike, pa je to naša šansa za iznenađenje. Moraćemo da pazimo na prve vedete Negotinaca Davidovića i Vujadinovića, a očekujem da ću doprineti uspehu svoje ekipe ako se upišem u listu strelaca" – završava kapiten Subotinčana.

Na drugoj strani Rudari sa Aleksinačkog Rudnika ići će u komšiluk kod ekipe Naša Krila iz Belotinca kojima su jesenas otkinuli bod na svom terenu. Mečevi su na programu od 16:30 časova.

Što se tiče Okružnih ligaša iz naše opštine u subotu se igra lokalni derbi 26.kola u Žitkovcu između domaće Morave i Palilule iz Aleksinca. Takođe u subotu ali na gradskom stadionu u Aleksincu Napredak dočekuje Naisus iz Rožine. U nedelju Crvena Zvezda iz Gornjeg Ljubeša hvata poslednji voz za opstanak gostovanjem domaćem Doljevcu. U Kormanu dolazi favorizovana Rasovača, dok Napredak iz Krušja gostuje u Čapljincu domaćem Radničkom. Sve utakmice se igraju od 16:30 časova.

U 16.kolu Opštinske fudbalske lige u subotu se igraju dva susreta. U Jakovlju domaća Pobeda dočekuje ekipu Škriljca iz Bradarca, dok u Radevcu domaći Polet igra sa Jedinstvom iz Bobovišta. Utakmice su na programu od 17 časova.

U nedelju u prepodnevnom terminu od 11 časova u Kraljevu se igra derbi sezone između prvoplasiranih timova Rutevca i Poleta iz Vitoševca. U Trnjanu Borac dočekuje Jastrebac iz Tešice, dok u Gredetinu gostuje Sloga iz Dobrujevca.

Kolo zatvaraju od 17 časova u Draževcu domaća ekipa i Ratar iz Gornje Peščanice.


# fudbal Moravica Rudar FK Subotinac Gredetin Moravica FK opštinska liga Nenad Milutinović Milan Milojević niška fudbalska zona
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima