Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Crni vikend Aleksinačkog sporta: Rukometaši izgubili

rss

12.10.2015. Saša Marković Gidra

Derbi Prve rukometne lige – istok nije u potpunosti opravdao očekivanja ovdašnje javnosti. Na parketu stari znanci iz nekih nižih rangova, ali danas na centru hale u Aleksincu u nekoj drugoj priči i sa nekim novim ambicijama.

Crni vikend Aleksinačkog sporta: Rukometaši izgubili

Ekipa RK Aleksinca osokoljena sa dve pobede na startu prvenstva, protiv ekipe ORK Bela Palanka, jače na papiru, sa iskusnim igračima, puna ambicija za još veći rang, ranjena u prvom kolu na gostovanju u Negotinu, bez prava na kiks, na suprot Aleksinčana koji ma je ove godine cilj opstanak u ligi i adaptacija u novom prvoligaškom društvu.

Gosti iz Bele palanke kreću silovito od samog starta i na poluvreme odlaze rezultatom (16-8). Domaći rukometaši su bili u nokdaunu od prvog minita.

Golman Milosavljević nesavladljiv, raspucani bekovski par Ranđelović (5gola), Urošević (3g.), munjevite kontre Veljkovića (7g), a sve pod dirigentskom palicom kapitena Nikolića (5 g.), neumorno je rešetao mrežu Aleksinčana, koji su sve nemo posmatrali i ne znajući šta ih je snašlo.

U drugom poluvremenu gosti još više dodaju gas, a domaći igrači i navijači jedva su čekali da se utakmica završi.

Krajni rezultat utakmice je bio (37-19).

Treba napomenuti da je ovo prvi poraz Aleksinčana posle više od godinu dana i 20 pobeda u nizu. Možda u pravo vreme da se malo otrezne i svate u kakvom se društvu nalaze i srede svoje redove pred gostovanje u Bujanovcu.

Kada se sve sabere i oduzme, porazi košarkaša Napretka i Jastreba, neuspeh fudbalera Napretka, sraman poraz fudbalera Rudara, uz debakl rukometaša, može se slobodno zaključiti da je ovo crni vikend Aleksinačkog sporta.


# rukomet Aleksinac RK Bela Palanka Saša Marković Gidra
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima